Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • maki85
    #971
    Ha olvastad az előző magasröptű hsz-eimet nem találod felettébb furának, hogy pont engem szemeltél akit a helyes útra kell irányítani???

    Nagy Bumm:
    Lehet, hogy kissé durván fejeztem ki magam, és csak annyit kellett volna mondanom, hogy a Big Bang elmélet megpittyent, mert azért ugye csak nem azt írtam, hogy recseg-ropog.
    De, ha a tudomány sajátosságait figyelembe veszed, elismerheted, hogy az bizony soha nem volt állandó. Mindig változott (helyesen), melybe sokszor még sajnos a tudományban is előforduló divatirányzatok is belejátszottak.
    Régebben a Föld központúsága, majd a Nap került annak helyébe, később a galaxisunk közepe, most pedig egyenlőre kutatás annak felelősségteljes meghatározása.
    Nagy bátorság kellett egy bizonyos időpontban (pl amikor a Föld volt a közép) azoknak, akik azt állították, hogy az egy téves tudás.

    Igazad van, egyenlőre a Nagy Bumm a nyerő, és lehet, hogy az is marad, azonban vannak olyan tudósok, akik nem megoldható hibákat találtak a rendszerben.
    Ne ess abba a hibába, mint egyes tudósok, akik azt állították, hogy már nincs mit kutatniuk.
    Nem ismétlem magam, csupán hasonló: nem oly régen még a hivatalos tudomány úgy tudta, hogy a mi galaxisunk egyben maga a világegyetem, ma pedig már multiverzum lehetőségeiről beszélnek.

    A -t pedig értetlenségemet fejezi ki, hogy vajon mit is akartál vele kifejezni.
    Ugyanis a filozófia a világ legáltalánosabb törvényeiről szóló tudomány, tudományos világnézet, mely a dolgokat az ész természetes fényénél vizsgálja.