Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Irasidus
    #863
    "Ezekre a blogokra, amit alább linkeltem csak most kerestem rá, és meglepett, hogy mennyi van már magyarul is. 15 éve, amikor kezdtem írogatni, még egy sem volt. De még a YouTube is csak később jött. Az a bajotok, hogy már túl könnyű dolgotok van az infok eléréséhez"

    Ebben egyetértünk, túl könnyen lehet ellenőrizetlen információkat szerezni. A különbség közted és köztünk, hogy te egy előzetes prekoncepció alapján fogadod el amit olvasol, anélkül, hogy ellenőriznéd a forrás hitelességét. Ami valljuk be, egy zárt autisztikus világ kialakulásához vezet.

    "Én az internet kora előtt jóval azoktól a személyektől rendeltem könyveket az amiból, akik az eseményeket maguk élték át."

    Legalábbis ők ezt állították, hogy átélték, te meg kritika nélkül elhiszed az állításaikat. Ennyire naiv te sem lehetsz, csak is szívathatsz itt minket.