Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • TokraFan
    #834
    Az a gond, hogy már az alapoknál evérzel. Hiszen továbbra is kijelentő módban beszélsz olyan dolgokról, melyeket a YouTube videóidon kívül semmi nem támaszt alá. Megbocsáss, de értelmesen vitázni csak olyan kijelentésről lehet, ami igazolható. Bármi másról is lehet vitázni, amennyiben azt teóriaként kezeljük.

    Már ott elakad az egész folyamat, amikor nem vagy képes megindokolni, honnan tudod bizonyosan, hogy nem az általad csodált szerzők vezetnek-e félre téged? Nem tudod megválaszolni, miért hiszel el mindent amit pl. David Icuka magyaráz egy videón, és miért nem merül fel benned, hogy amikor őt nézed/hallgatod, valójában akkor vagy teljesen feélrevezetve. Nem adtál arra vonatkozó egzakt magyarázatot, miért ne lenne lehetséges, hogy valójában ők az összeesküvők, akik teljesen hülyére vesznek téged! így aztán okafogyott az is amit mond, lényegtelen, mert nem objektivitás, hanem csakis személyes szubjektív egyéni HIT kérdése a mondandójával való azonosulás.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.24. 17:00:23