Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Saintgerman
    #833
    Ezt az ígéretet betartottad ? #546 >> #537

    Palinko kolega írt egy nagyszerűen megfogalmazott postot a #616 ban, viszonylag neutrális aspektusból, ami még a szkeptikusok számára is emészthető kellene legyen. Erre "rebekakocsis" csak az első bekezdésig olvassa el !! Lehet nektek egyáltalán válaszolni ??!
    Persze már az első sorban ott van a "archon és chimera", amivel ti valszeg nem tudtok mit kezdeni. Na és az ő hibája ez ? Hogyan várjátok ti el, hogy körül írjanak nektek valamit, olyan fogalmakat, ami a köztudatban még nem is él, nem hogy csak szavak nincsenek rá.

    Pontosan ti vagytok azok, akik reszketnek, hogy elveszítik a láthatatlan rácsokat maguk körül, de oly annyira, hogy egyesek mint "rebekakocsis" (aki Tomika alregje és illegálisan van itt a fórum szabálya szerint) arra az aljasságra vetemedik, hogy ő maga dobja fel azt, aki éppen miatta vesztette el a türelmét. Na ezt nevezem én gerinctelenségnek !