Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
-
Irasidus #739 " nem csak én. Kismilliónégyen vannak még velem egy véleményen.. Vagy lásd, mint lentebb linkeltem is, mostanra már azt is tudjuk, hogy a 4. dimenzió sem az idő..pedig milyen sokáig azt képzelte a sok nagyokos :)"
Úgy ahogy mondod, véleményen. Kis millióan meg azon a véleményen vannak, hogy a Télapó létezik. Igaz ők még tanulatlanok, naivak, és gyerekek. Amit linkeltél, azt meg nem érted újfent, mert nincs semmiféle fizikai ismereted. A fizikában többféle dimenzió fogalom van, az idő a negyedik dimenzió, ami nem térdimenzió, amit linkeltél ott negyedik térdimenzióról van szó. Tudom, hogy nehéz megérteni, mert nyilvánvaló, hogy a dimenzió tudományos jelentéseivel sem vagy tisztában, és csak annyit tudsz, amit a hozzánemértő cikk író a szádba rágott. Csak leírtam, hogy tévedsz, de nem akartam én megmagyarázni neked semmit, mielőtt félreérted. Ennek az egésznek nincs köze ahhoz, hogy mit értünk idő alatt, de ne is zavarjon, csak ismételgesd, hogy te véleményed az tök jó. Attól majd minden jó lesz...
"Amúgy ez a "mindenki kretén és retardált csak én vagyok normális" dolog a részedről is csupán illúzió.
Pontosan addig lesz ez így, amíg fel nem fogod, hogy miről is beszélnek azok akiket nem értesz. Mint például mostanság engem :)"
Nem mindenki, csak te vagy itt kretén. Méghozzá full kretén, és ez sem illúzió, bár magadat ringathatod olyan illúzióba, hogy te milyen okos vagy, de attól még az csak illúzió marad.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.01.13. 22:37:44