Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Irasidus
    "Bizonyítsd be tudományosan, hogy az idő létezik. Meg tudom racionálisan indokolni neked, hogy miért tévedsz.
    Aztán rágódhatsz rajta, hogy például az idő tudományos szemmel nézve nincs is. Ezért is nem minden vizsgálható tudományos alapon.. ...Az nem tudományos magyarázat az időre, hogy órával mérhető, ezért létezik. Ez csak következtetés. Továbbra sem adtál tudományos magyarázatot az idő létezésére, mert magad sem tudsz ilyet :) Pedig léteznie kell, hiszen érzékeljük.. "

Ehhez az kellene kedves Zephyr Retiring, hogy egyáltalán definiáld az időt. Láthatólag számodra az a tudományos magyarázata az időnek, hogy amit az órával mérünk. Gondolom, a hőmérséklet is az, amit hőmérő mér... Addig már nem jutott el az agyad, hogy az idő a változás mértéke. Ha te tudod tudományosan (<- a szót se érted) cáfolni, hogy a dolgok változnak, és, hogy valójában állandóságban élünk, az elképesztő lenne, főleg, hogy most változtattam a fórumon, azzal, hogy beírtam ezt. A probléma veled még mindig az, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz, de elképesztő nagy mellényel osztod az észt, abból a kevés információval amivel rendelkezel. Ez a legtöbb embernél azért némi szégyenérzetet kivált, benned miért nem?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.01.13. 14:04:46