Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
-
TokraFan #716 "A redneck USÁ-ról beszéltem, ahol a telek az nem pár 100m2, hanem pár hektár."
Bazzeg, jártál te már a 4 faladon kívül bárhol a világban? Nézzél már szét az USA nagyvárosainak kertvárosi részein (a városok belső kerületeinek zsúfolt nyomorát most hagyjuk is ki ebből)! Nagyon nehéz dolgod sem lenne, csak rá kéne nézni a Google Earth-re, ha már személyesen a közelébe nem jutsz még Érd felsőnek sem.
Segítek neked, Így néz ki San Francisco egy random kertvárosi része. Te hol látsz itt hektáros telkeket?
Persze, hogy vannak nagybirtokok, farmok és gazdaságok is, de ez minden olrszágban megvan, még a kis fos Magyarországon is. A szomszédomnak pl. az Őrségben van egy 3 hektáros erője, a munkatársam családja meg Zalában gazdálkodik, 8 hektáron. És? De a lakosság 90%-ka nem ilyen helyen él, sem itt, sem az USA-ban. Olyan szinten vagy szűk látókörű, hogy ilyat én még nem láttam. Látsz 3db képet, aztán ebből leképezed a világot. Parádés!