Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • Irasidus
    #693
    A kérdés nem neked szólt, kár volt belepofáznod, és annyi eszed sincs, hogy felismerd a kérdés mire vonatkozott. Semmiféle továbbképzés nem volt benne. Kérlek tegyél vissza inkább.

    "Ez így rendben is van, csak hát az meg elvakultság, ha mindent csak a tudomány szemszögéből nézünk. Már ha csak a metafizikát is nézzük, ami sosem lesz tudomány és nem is lehet tudományosan alátámasztani, mégis örök vitatéma marad."

    Fel sem fogod hol vagy igaz? Egy tudományos fórumon erről van szó. Bár értem, hogy te az egész életedet belekevered, mert fogalmad sincs, mi illik, és mi nem, mi való ide, és mi nem. Sötét vagy mint az éjszaka.

    "Ha mindent tényként kezelsz amiben biztos vagy, holott nem biztos, hogy igazad is van, akkor az is lehet már egyfajta betegség..nem?"

    Kivetíted rám a saját hülyeséged (mondjuk a te szinteden ez várható el tőled). Kettőnk közül, ugyanis ez illik rád, csak éppen az éjszakai sötétségben nem látod meg.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.01.10. 16:24:40