Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
-
Irasidus #690 Teljesen mindegy mit továbbit, a lényeg, hogy fizettetni kell minden továbbításért, ha vezetékes, ha vezeték nélküli. Hoztam egy példát is. Tehát rócsild bácsi ugyanúgy meggazdagodna, ha működne ilyen rendszer a valóságban. Ez egy fals érv még mindig. Az meg, amit Tesla talált ki, sajnos nem működik, bár vannak ma már vezeték nélküli energiatovábbító rendszerek, de teljesen más elven működnek. Te is vehetsz ilyet a mobilodra. Persze állíthatod, hogy működik Tesla rendszere, de tudod egy állításnál több kell, mind a befektetők, mind az értelmes emberek meggyőzéséhez. De ha olyanokat állítasz, hogy azért nem kellene fizetni, ha vezeték nélkül jön az áram, akkor nem lehet komolyan venni téged. Ugye tudod? Másrészt az állítás bizonyítása, az állítástevőn van, nem rajtam, ezt úgy hívják, hogy bizonyítási kényszer áthárítása, és egy érvelés hiba. Lehet ilyeneket játszani, mint az óvodában, hogy bizonyítsd te be, hogy nekem van igazam, de ez óvód, és röhejes. Ha te nem tudod, az állításod bizonyítani, akkor az egyenlő azzal, hogy nem igaz. Legalábbis felnőtt, értelmes emberek társaságában így szokás. A kérdés, hajlandó vagy-e értelmes felnőtt ember módjára viselkedni, vagy továbbra is olyan blődségeket állítasz, hogy az áram ingyen lenne, ha nem vezetéken jönne? Röhej, mint mondtam.
Azon meg jól átsiklottál, hogy az energiát nem olajjal termelik. Rájöttél, hogy az erőművek mivel működnek? Akkor talán, egy bocs, tévedtemet leírhatnál. Legalábbis értelmes, felnőtt emberek így szokták. Nehéz elvárni ezt tőled, igaz?
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.01.10. 06:30:25