Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • czihaki
    #1094
    Végig olvasgattam az írásaitokat, s úgy tapasztaltam, hogy az idegen lényektől áttértetek a vallások alkotta témákra amit van aki elválaszt a tudományoktól, mert meséknek tart minden vallást.-- S tulajdonképpen igaza is van annak akinek ez a véleménye- hiszen minden vallás valóban kitaláció, amely csak azért született, mert az emberek értelmezni akarták a saját létezésük okát illetve, a halál félelmük miatt, képzelődtek vagy épp a mindenkori hatalom uralni akarta a népének tudatát azért, hogy alázatra engedelmességre kényszerítve, élősködhessenek a nép tömegeken.

    Az eleve kitaláció, hogy Isten teremtette az univerzumot és így elképzelhető, hogy más bolygón is alkothatott életet, nem csak a Földön. Ez kimondottan téveszme amely Ó-kori esti mese maradvány-- Mint a Nap Isten, vagy Jézus mint Isten fia, vagy az indiai több istenségek, és újra leszületéses butaságok stb. S mindezeket a rendszerváltás óta, szinte beleszuggerálták népünk tudatába helytelenül! Ráadásul az elmúlt években kb. 100 külföldről érkező biblia nyálazót látott vendégül a kormányunk, akiket átutaztattak az országunkon, miközben a legdrágább szállodákban alhattak és etették őket. Na persze a külföldi tudósok se mind ártatlan, mert akkor nem jutalmazták volna 1,4 millió dollárral egy francia fizikus univerzumot is Teremtő Isten létezésének meghatározását és ráadásul megtérítették számára visszamenőleg, a több éves kutató munkáját is Londonban a pápa jelenlétével tartott díszünnepségen!!

    De mindennek ellenére, Isten létezését igazolni, tényleg csak tudományosan lehetséges, csak nem ilyen szélhámos vagy bigott módon- mert az univerzum csak saját kialakult fizikai OKAI miatt keletkezett -Isten létezéséhez semmi köze nem volt, mert akkor még nem is létezhetett Isten a Semmiből vagy épp a végtelen Teret kitöltő semleges porszemcsék által se!

    Ahhoz, hogy Isten létezését és a földi élet Teremtését megérthessük elsősorban a Földünket kellene megismerni hiszen itt született az élet nem pedig a Holdon és nem is a végtelen univerzumban.-- Ha bárhol létezik is élet a galaxisunkban vagy másik univerzumi galaxisban ahhoz a földi élet teremtő erejének, semmi köze! De ahhoz hogy ezt tudományosan is értelmezhessük, megfejthessük az életet kell megérteni- mi által él a testünk, mi által vannak a gondolataink a tudatunk a tehetségünk és erőnk, mert csak anyagi létünk nem lenne hozzá elegendő? Tettem be egy kevés figyelmet felkeltő gondolatot olvassátok és gondoljátok tovább.

    Az emberrel semmi nem történne elektromosság nélkül,--- mert akkor ember se lenne-- De nem lenne univerzum csak semleges porszemcsék (neutronok) töltenék ki a végtelen univerzumi teret. Mindennek a létezését az elektromosság keletkezésének köszönhetünk- csak épp minden létezőben másképp nevezik a valójában két elektromos töltést. Van amiben -elektronnak és + protonnak, az életben pl. (-)meridián hálózatnak és (+) idegrendszer hálózatnak A Földünknél (-magnetoszférának és (+) gravitációs erőnek-- (bár a gravitációs erőt még nem határozták meg jól) Az általunk előállított elektromosságot negatív és pozitív töltésnek-- s persze mindegyiknek kisebb részecskéit is elnevezték már