Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • czihaki
    #1026
    Szóval olvasgattam itt a szóváltásotokat megnéztem maki85 azt is amit ajánlottál-- igaz ami igaz egy árva szót se értek belőle mert én csak ruszkit tanultam valamikor- de a betett ábrák viszont már egy túlon-túl áradó teóriát jelzett számomra.bocsi. Ami igaz, hogy az univerzunm keletkezéséről eddig bárki légyen az, csak teóriát alkothatott- akár fizikus elme volt akár egyszerűbb elme akár bigott vallásos fantaszta, mint 2009 ben egy francia fizikus akit még meg is jutalmaztak az angoloknál a sok éves sikeres munkájáért 1,5 millió dollárral, mert fizikusi elmével""" meghatározta az univerzumot is teremtő transzcendens Isten létezését HA-Ha-HA hogy szét ne röhögjem magam.
    Szerintem feltételezhető, hogy Először is NEWtonnak volt jó az elképzelése amikor azt feltételezte, hogy porszemcsékkel volt beszórt" az univerzum és abból lett végűl minden-- egy probléma van ezzel ahogy a fizikusok folytatták, hogy a"gravitációs erőnek köszönhetően" tömörültek a porszemcsék és utána következett a nagy BUMM..
    Először is a gravitációt mint erőt eddig szintén nem határozták meg jól- mert a csak tömeg nem fejt ki gravitációs erőt-- legfeljebb ha feszültséggel töltött a felszine. Viszont a csak porszemcsék semlegessek voltak ?? mitől tömörültek akkor? Ki kellett alakulnia a Térben egy olyan első OKnak, amely hatást gyakorólt nem csak a Térre de a porszemcsékre is.
    -- Nekem van egy első OK -os feltételezésem..-- Ti mit képzelnétek el első OK-nak amely mindent beinditott? Gondolkodjatok logikussan el ezen -- kiváncsi lennék-- utána én is leírom a sajátomat válaszként