• Kelta
    Teljesen érthető, de hibás
    1: nincs pénzszámlázás, mert nem pénzalapú az elszámolás, hanem mennyiség..épp azért, hogy a pénzelszámolási anomáliákat kikerüljék, a végfelhasználókkal. Ez a lényege, tehát nincs 3x ár..mert nem pénz alapú az elszámolás
    lejjebb valaki kivetítette hogy azért kevésbé éri meg a termelőnek így, de azért profitja így is akad neki..nem sajnálom annyira őket. De az hazugság, hogy ezt más fizeti meg.
    2: A szállítási veszteségeket sem fizeti más, mert a rendszer és egyéb költségeket éppúgy kiszámlázzák nekem is..csak vagy többlet termeléssel fedezem (amit már nem kedvezően vesznek át) vagy kifizetem kp.

Én értem, hogy ez nem tökéletes rendszer..de ez van, és itt többen magát a napelem rendszer értelmét, és lényegét vonták kétségbe..
    Ha a szabályzási rendszerrel van bajuk, azt mért felém vetítették ki? és mért rajtam kérik számon? Nem én hoztam a törvényeket..
    Ez olyan kb mintha egy boltost hibáztatnának a 27%-os Áfa kulcsért.
    A rendszer jó..aki telepíti annak megéri..ha mások lesznek a szabályzók, és más lesz a költség mutató..akkor majd átszámolja az ember..és eldönti megéri-e?
    Nekem most igen.
    De az olyan értelmetlen hazudozásokat, meg mocskolásokat amik itt folytak, nem tolerálom..