Az egészer rendszer műszaki felépítése és támogatása is dszikrimantív leírtam, hogy miért. Megismételjem csak neked, mert süket és vak is vagy...?
1. A havi 80-90 kWh fogyasztáshoz és fővárosi lakóparkban ennek telepítése még támogatott áramár és kötelező átvétel mellett is mission impossible. 1-1,5 kWe névleges rendszer alatt nemigen telepítheted ezeket, mert ezek a standard méretek amiket eladanka.
2. Az elszámolásos alapon nem éri meg egyedülállónak, de még két fős gyerek nélküli családnak sem, mert mindig többet termelnél, mint fogyasztasz így nem éri meg még ezzel a brutális támogatással sem...
3. Ha nem vagy lakástulaj, akkor is kizár, mert mutass olyat, aki bérelt házra vagy lakásra felteszi a rendszert. Legtöbbször ez lehetetlen, mert nem tied az ingatlan, átalakításhoz engedély kell és ki az a marha, aki ezt megtenné, amikor fennál, hogy akár 1 év után kiraknak a szerződés lejárta után... Tehát ingatlan tulajdonlás és elhelyezkedéssel is diszkriminatív a rendszer maga... Ha nincs lakásod, akkor esélyed nincs, ha van, akkor meg a rendszer alapvető felépítése miatt minimum havi 120-140 kWh fogyasztás alatt nincs értelm letenni, mert megintcsak bukta...
A kommented első fele meg abból a szempontból bicskanyitogató, ami itthon tipikus. Az elméleti szakemberek (mélységes) lenézése... Azt felejted el, hogy az elméleti szakemberek mellőzésének és véleményének kizárása az, ami lehetővé teszi ezt az egész őrületet...
Az más kérdés, hogy elméleti szakemberek segítségével is terezték meg ezekt, mert ha ostoba kérdésre ostoba választ adnak, akkor is meg kell csinálni a munkát... A poltika csodája ide vezet...
Én is terveztem már olyan rendszert, amiről én tudtam, hogy semmi értelme nem lesz, de meg kellett csinálni, mert a megrendelő kérte és ki is fizette. Felőlem...
A bibi az, hogy míg a fenti muatvány a megrendelő saját zsebére megy, addig a szél és nap bohókcódás az ENYIMÉRE is... Pontosabban MINDENKIÉRE... Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.09.25. 13:59:24