• Kelta
    Nem befektetésnek veszem, hanem költség csökkentésnek..ha befektetésnek venném, akkor elvárnám hogy a netto tőke felett profitot hozzon

na itt bukott megint meg az érvelésed, ez nem hozam alapú befektetés, hanem költségcsökkentő..lényege, hogy egyszeri költség után..nullázza a havi kiadást..és majd..egyszer 10 év után, már hasznot hozzon..

a személyeskedő köpködésed hidegen hagy.. magadat minősíted, családod biztos büszke rád....te nagy mérnök szuper szakértő..:)))

7-9 év a megtérülés..de ezt már írtam, bizonyítottam, és csak hazudozol és hazudozol..ez az össz érved..meg köpködsz
    lehet hogy értesz hozzá valamelyest a technikai részekhez, és lehet hogy pár dologban igazad van kicsit
    de emberileg egy nagy nulla vagy..piti szánalmas alak..
    szánlak téged, hogy itt éled ki frusztrált vacak életed bajait, és mások leköpködésében látod megvalósítani önmagad..
    persze most majd jössz, hogy te mekkora mérnöki agymen vagy, meg sikeres, meg sokat keresel

hátpersze :)))

de szomorú ez valahol, mert eleinte tök normálisnak tűntél (repülős írásod remek)..meg hozzáértőnek, bár nem egyezett a véleményünk, ami nem gond.de te belementél a másik lefikázásába..és sértegetésébe..(persze utána már adok-kapok lett)
    mikor a műszaki érveid buknak, illetve belekerülnek téves hamis dolgok, és hazugságok is, és ezeket rád olvassák..(más témában is láttam régebben) akkor te azt nem vagy képes elviselni..
    gondolom munkahelyeden imádnak a kollegák..mert az ellentmondást, és azt hogy másnak igaza van..képtelen vagy elviselni..
    ez lejött..ezért szánlak..

Utoljára szerkesztette: Kelta, 2017.09.24. 11:17:36