• molnibalage83
    #110
    Évente megtermelem az elfogyasztott áram mennyiséget, az hogy ezt 3 nap alatt 6 hónap alatt, vagy 360 nap alatt teszem irreleváns..


    Ennél nagyobb faszságot nem írhattál volna....

    De te azt a kurva egyszerű tényet nem érted, hogy az áram olyan termék, ami IDŐÉRZÉKENY. Minden pillanatban az igényt kell megtermelni minimális eltéréssel.

    A röhejes átvételi rendszer ezt az időérzékenységet kiveszi az egyenletből és a piact ÖSSZES TÖBBI SZEREPLŐJÉRA TOLJA, annak költségével együtt. Tőled MINDIG átveszik a TÁMOGATOTT áramárat, ők meg termelhetnek PIACI alapon.

    Nem tudom egyszerűbben megfogalmazni, te egy hívő vagy és szimplád ignorálod azt, ami hited alapján élből megdönti...

    Cáfold már meg légyszíves a fentieket, mert bazdmeg így működik ez a kibaszott nevetséges rendszer, mert a zöldpropaganda akkora agymosást végzett, hogy a sok gyök2 hülye szerint ez jó és "környezetvédelem". Persze lehet, hogy én id védeném, ha nekem tömnék ki vele a zsebem.

    Mondjuk vicces volt, mikor valaki megkérdezte, hogy áramlástechnikus vagyok -e hogy ellenzem a szélerőműveket. Közöltem vele, hogy a végzettségem kurvára nem határozza meg azt, hogy egy műszaki megoldást szeressek elvi alapon vagy sem..
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.09.22. 19:39:47