• Sequoyah
    #16
    Hagyd, felepitett maganak egy fantasy vilagot, ami kb annyira valosagos mint a Gyuruk Ura. Sajnos a valosaghoz semmi kapcsolodasi pontja nincsen az "elmeleteinek".

    Ha megnezed a linkjet, akkor eszreveheted, hogy mar akkor elbukik az egesz, amikor meg fizikai tudast nem is kell hasznalni. Siman ervelestechnikailag egy 0.
    Olyan feltetelezesekbol indul ki tenykent beallitva, amik onmaguk is bizonyitasra szorulnak, de ezeknek az alatamasztasa hianyzik. Ezen kivul minden olyan megfigyelesi bizonyitekot, amik szepen keresztbe huzzak az egesz "elmeletet", mindenfele tovabbi indoklas nelkul letagad es kesz (pl a GPS muholdak).
    Szoval ervelestechnikailag ez igy egy nagy 0. De ha megnezed a fizikat taglalo reszeket, akkor ott is gyorsan rajosz, hogy csak a szavak random egymas moge helyezese, hogy szemantikailag helyesnek tunjon, es egy tudatlan embernek logikus hatast keltsen, de aki kicsit is erti a vilagot, annak semmi ertelmes informaciot nem ad. Egyszeruen totalis konfliktusban van a megfigyelt valosagunkkal.