Destiny 2
-
Cassell #796 Szia!
Köszi az infót időközben én is rákerestem és kb. ugyanezt találtam... DE most meg más miatt keserített el a játék.
Szóval powert cap 900 ig minden király dinamic generetic missions mint a guild wars 2-ben, adventurok, patrolok meg ezer más dolog csak mész lősz és esnek a jobb cuccok haladsz szépen. Aztán 900 hit és sárga csillagos - nem félreérteni - missionok amikből megcsinálsz x-szer ugyanazt, hogy egy darab eggyel jobb cuccot kapj mint az aktuális szinted. WHAT?! Oké én is túl könnyűnek éreztem a levelinget a Warframe után na de ez? A clanba lépés hátha úgy könnyebb jesszus mekkora baszakodás bungie acc, ott forum ilyet mindjárt 2020-ba lépve...eleve kevesebb bolygó van mint a Warframbe de ha nincs ott a power gear feliratú quest akkor oda kb. felesleges menni 900 után tiszta grind, nyírj ki x menő-manót bowwal, ami nincs is és ha 8 ehhez hasonlót ledaráltál akkor kapsz egy pluszos felszerelést hááát ez így free to play gamenek is gyengusz innentől...
Ui: megszereztem az első exotic fegyóm na az is biztos még egyszer nem kezdenék neki a missionnak ha ugrálni akarok ide-oda ott a Super Mario nem fps játékot indítok!