Destiny 2
  • Maala
    #754
    Jó lenne leszállni a magas lóról, Redditen és Bungie fórumon is olvasni olyan eseteket, akik okt. elseje előtt migrálták az accountjukat, és nem sikerült a migrációjuk. Nem véletlenül volt okt. elején helpbungie twitteren annyi megjegyzés migrációval kapcsolatban.

    És saját példámon tudom, hogy nem okt. 1. volt "A Határidő", mert nincs semmiféle határidő, ahogy a mellékelt fórum is mutatja. /Bár gondolom ez magyarázható azzal, hogy nem is október 1 volt a határidő, hanem csak október 6., mert túl sok idő volt letörölni az adatokat, vagy valami hasonló butaság. /szarkazmus vége

    "Pótolni a fegyvereket" meg legalább ad egy kis motivációt a játékban. De a Recluset szimplán egy este volt megszerezni Survivor Soloban, a The Mountaintop meg rohadtul nem nagy cucc, mivel már nincs autoreload a játékban. Sry, hogy letörtem az e-peniszedre izmozást.

    Az Izanagi az egyedüli nagyobb deal, ha group cuccokat akarsz csinálni, és azt meg most végre javították, úgy tűnik. Delirium is összejött pár hét alatt, amíg mindenfélét csináltam.
    Semmit nem "kell" csinálni, ez benne a jó. Az Undying title-n (azaz a Vex Offensive-ás részein), meg a mostani Festival of the Lost cuccokon kívül minden maradandó és állandó, bármikor össze lehet hozni.

    @Sanya200: Mikor és hol vetted a Forsakent? Ha pl. Blizz shopban 2019 márc 6 és jún 6 között, akkor 2020 okt 1-ig visszakérheted az árát.

    Jól linkelted mind a két accountot, Bnetet és Steamet is? (Bungie.net-en jobb felül Settings és Accounts&Linking) Ha Bnetet igen, akkor ha bejelentkezel Bungie.net-en, akkor látod egyáltalán, hogy mi van az accountodon?

    Egyébként az elsőként linkelt reddit topikban azt ajánlják, hogy csinálj új Steam accot, és azt linkeld Bungie oldalán a Bnet acc mellett, úgy kb. mindenkinek működött.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.11.09. 11:06:26