Destiny 2
  • Sunrider924
    #629
    Crucible semmi extra csak meg kell talald azt a sensibility/aim erteket a Destiny2ben amire a legjobban regal az egered, nem olyan egyszeru, tele van a net mindenfele ajanlasokkal amiknek 90%a semmit sem fog erni a te esetedben, ezt magadnak kell kitapasztald, mennyi DPI/ADS kell neked, ha ez megvan akkor ugyanolyan egyszeru lesz olni jatekosokat pvp-be mint a mobokat pve-ben.
    Meg egy dolog, a Destiny2 rakfeneje a flinching, magyarul ha meglonek mikozben te celzol akkor kileng a celkereszt es ha pont akkor losz garantaltan nem fogod eltalani amit akartal, minden fegyvernel durva, sniper zoomnal a leglatvanyosabb. Egyszeru az ellenszer, hasznalj unflinching modokat ahoz a fegyverhez es akkor az eleg komoly segitseg.
    A masik dolog, pvp-be nem ervenyesek az ammo drop modok tehat oda scavenger mod kell hogy az alap 2 special ammo drop helyett 2nel tobb essen a lelott jatekosbol . Kesztyu es class armor-on voltak korabban a scavenger modok most meg nem esett, ugyhogy nem tudom. Heavy ammo meg egyaltalan nincs a jatek indulasakor, egy vagy ket terminal szokott lenni 1 perces cd-vel, azert szokott menni a bunyo hogy ki birtokolja, az akinek van heavy ammoja az kb halomra oli majd az ellent.
    Pvp-be soha ne menj egyedul, mert akkor kb free frag vagy az ellenfelnek, akik tobbnyire ketten-harman mozognak egyutt. Ha a csapatod veszit, akkor te egyedul ugysem fogod megforditani a meccset, hacsak nem vagy valami szuper tehetseg, aki lehozza egyedul a jatekot 1 vs 3-4, tehat inkabb menj te is a tobbiekkel es tamogasd oket. Ha van eszreveteled ird be nekik TEAM chatre, tobbsege latja/olvassa, ha akarja egyuttmukodik. Varazslatos szokott lenni amikor beirom az elejen hogy please defend heavy ammo es az ellenfel hipp hopp nem jut mar heavy ammohoz mert mindig van 2 csapattag aki orzi.
    Biztos van meg ezeregy aprosag ami pvp specifikus most ennyi jutott hirtelen eszembe, pvp az eleg komoly/szerves resze a Destiny progression-nek ha kimaradsz belole sok jo cucctol esel el, meg lehet tanulni sot meg szorakoztato is tud lenni. Vagy csak neha ki akarod ereszteni a gozt.