Destiny 2
  • Sunrider924
    #614
    Igen. A glory az a komolyabb pvp aktivitas exkluziv valutaja, mig a valor az a comon pvpbol jon, szinte ingyen. A gloryert meg kellett dolgozni regen a competitive (comp) nevezetu ratinges pvp-vel, es jart heti 3x comp merkozes utan a 120 glory bonusz.

    Kompetitiv pvp-t solokent jatszani az maga a pokol, NEM ajanlott.

    A sok random ember totalisan megoli a jatekelmenyt es ha az ellenfel bedaral ujra meg ujra meg ujra, siman megutalhatod a jatekot. Ha glory-t akarsz keress baratokat/csapatot es toljad azokkal ugy a kudarc sem fog annyira fajni es kis szerencsevel raerzel a comp-ra es mehetsz legend-ig minden szezonban, ami nem csak irto meno de marha sok pinnacle/pvp fegyot jelent amik szinte mindig Fabled glory rank+ kovetelmenyt kernek. Elozo szezonban az akinek megvolt a Recluse nevu smg felistennek szamitott, vagy ugyanigy a Mountain Top grenade launcher, Revoker sniper,de a korabbi hires hirhedt Luna, Not Forgotten es tarsai.

    Iron Banner az nem komoly pvp es ez latszik is rajta pont ahogy irod sok az olyan jatekos aki a kudarc elso jelere dobbant, azaz kilep hogy nehogy lejjeb menjen a pvp ratingje vagy csak nem tetszik neki hogy veszithet, raugrott a macskaja a billentyuzetre satobbi. Az Iron Banner regebben tartalmazott mindig egy olyan nehezitett kuldit ami utan jart az exkluziv fegyver reward es a tryhard jatekosok mindig azzal szivtak, merthogy Iron Banner nem kiegyenlitett pvp, szamit a power level, annyira, hogy mar mar nevetseges helyzetek is eloalltak, amikor en 600-as karival altam a 200as karik gyurujeben es egyenkent vertem oket a foldbe, ok meg vissza se tudtak utni. Ilyen szemmel nezve az hogy felvegyen a jatekos egy minusz 100 power debuffot es ugy gyujtson ossze eszmeletlen sok killt az nagyon nehez feladat volt eppen ezert akinek megvolt az IB exkluziv fegyver az is nagyon cool csavonak szamitott. De ez mind a mult, ma mar egeszen masrol szol Iron Banner is, most valahogy komerszebb lett majd meglatjuk Bungie mit gondolt merre alakitja tovabb.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.17. 06:34:22