Destiny 2
  • Sunrider924
    #610
    Falshpoint az minden heten masik bolygo, amikor kint vagy directorba akkor egy sarga csillag jelzi melyik bolygo az. A sarga csillag amugy igazabol weekly challenget jelol, es a Flashpoint is annak szamit. Az event foleg annyit jelent, hogy a bolygon vegezheto aktivitasok %szamlalot toltenek fel, amikor 100%on vagy akkor kesz a weekly flashpoint challenge, beszelsz az NPC-vel (IO-n Asher, Titanon Sloan stb) es akkor kapsz erte egy Powerful rewardot.(mast is jelent pl az adott bolygon megjelennek a normal kuldik heroic verzioi)
    A powerfull reward az mindig az adott power szinted fole proccol +1tol akar +10ig is, en legalabbis lattam +10es proccot, tobbnyire +4-5, ez a gyakoribb. Tehat amig el nem ered a 950es cap-et jelenleg, addig vadaszni fogod azokat az aktivitasokat amikert powerfull reward jar cserebe, teljesseg igenye nelkul: strike weekly, gambit weekly, crucible weeklyx2( core+rotator), flashpoint, nf/100k, raid weekly, clan rewards. Lessed a sarga csillagot directorba.
    Shaxxnal semmilyen event nem szokott lenni, szerintem te Saladinra gondoltal aki az Iron banner event NPC-je, tole lehet felvenni a questet es a bountykat amik most pinnacle geart adnak, ez a powerfull-tol is erosebb, +1 szintet ad az adott slotra 950nel.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2019.10.17. 02:11:17