Age of Empires IV topic
  • TBTPumpa
    #8
    Ensemble már közel 10 éve nincs. Utolsó játékuk a Halo Wars első része volt. Aranyos volt, hogy tegnap a bejelentéskor a Microsoft előkotorta a kirúgott Ensemble-s fejlesztőket, hogy mondjanak szépeket a játékokról.
    Az Ensemble mellett volt egy másik csapat is, akik Rise of Nations-t készítettek - közösen utoljára az Age of Empires 3 2007-es The Asian Dynasties kiegészítőt rakták össze. Aztán mindkét csapatot szélnek eresztették, vannak, akik a Blizzardhoz mentek át StarCraft 2-t fejleszteni, van, aki a Creative Assembly-nél kötött ki (Halo Wars 2) és valaki a Relicnél (Company of Heroes 1 kiegészítői + CoH 2 + DoW sokadik rész).
    Szóval annyira nem ördögtől való dolog a Relic sem, de sajnos az elmúlt játékaik nem voltak annyira erősek és bizalomgerjesztőek, hogy epekedve várjam a negyedik részt. Első két rész a gyermekkorom szerves részét képezte (StarCraft és WarCraft 2 mellett), harmadikkal is nagyon jól elvoltam. Örülök és várom is a negyedik részt, de azért vannak fenntartásaim - főként, ha valóban XBox-ra is kihozzák, mert akkor hasonló kezelést tudok elképzelni, mint, ami a Halo Wars 2-ben is van.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.22. 13:49:00