Age of Empires IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Requires a 64-bit processor and operating system
Operating system: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i5-6300U
Memory: 8GB RAM
Graphics: Intel HD 520
DirectX version: 12
Storage space: 50 GB free space required
Recommended Configuration:
Requires a 64-bit processor and operating system
Operating system: Windows 10 64bit
Processor: 3.6GHz 6-core (Intel i5)
Memory: 16GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 970 (4GB video memory)
DirectX version: 12
Storage space: 50GB free space required.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.10. 19:53:49
Next PC upgrade: 2022
😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az első rész felújított változata októberben érkezik. A második és harmadik rész felújított változata várhatóan 2018-ban, és a 4. rész 2019-ben.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyszerűen az MI és dipmloácia egyetlen játékban sem működik igazából 20+ éve "fejlesztés" utána sem. Minden játékban, amivel játszottam semmi értelme nem volt a diplónaknak. Az MI semmit nem tartott be, a szövetséges mindig hátbatámad, ha meg nyerésre állsz, akkor irracionális összefogás van ellened...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.22. 14:16:58
Az Ensemble mellett volt egy másik csapat is, akik Rise of Nations-t készítettek - közösen utoljára az Age of Empires 3 2007-es The Asian Dynasties kiegészítőt rakták össze. Aztán mindkét csapatot szélnek eresztették, vannak, akik a Blizzardhoz mentek át StarCraft 2-t fejleszteni, van, aki a Creative Assembly-nél kötött ki (Halo Wars 2) és valaki a Relicnél (Company of Heroes 1 kiegészítői + CoH 2 + DoW sokadik rész).
Szóval annyira nem ördögtől való dolog a Relic sem, de sajnos az elmúlt játékaik nem voltak annyira erősek és bizalomgerjesztőek, hogy epekedve várjam a negyedik részt. Első két rész a gyermekkorom szerves részét képezte (StarCraft és WarCraft 2 mellett), harmadikkal is nagyon jól elvoltam. Örülök és várom is a negyedik részt, de azért vannak fenntartásaim - főként, ha valóban XBox-ra is kihozzák, mert akkor hasonló kezelést tudok elképzelni, mint, ami a Halo Wars 2-ben is van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.22. 13:49:00
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Most vagy CoH3-at készítenek a srácok a DoW3 bukása után vagy az Age-hez vártak tippeket és valami modernebb korszakból lesz, teszem az viktoriánus kor, I vh, II vh.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Bár ha fele olyan jó lesz mint a 3 akkor érdekel,főleg ha lesz hozzá Online rész is mint a háromhoz.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.08.22. 12:56:55
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Sok infó még nincs, a Relic csinálja (Company of Heroes, Dawn of War - szóval jó kezekben van).
SG.hu bejelentés
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.08.22. 11:21:31
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB