11363732461504593917.jpg
WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
  • alma2
    Bar nem tudom kik azok az isc-sek, de lathatoan nem tudjak mirol beszelnek.
    FFB mint olyan gyakorlatilag nem letezik. Egesz pontosan 0 visszajelzes van az autorol, hogy eppen merre jar a sulypontja, na meg ugy egyaltalan. Neha egy ket bukkano visszacsap kb ennyi.
    A masik , ami egy alap dolog szinten, hogy a kormany sebesseg, illetve auto haladasi iranyaval bezart szogetol fuggoen legyen valami kozeprehuzas, aki vezetett mar autot tudja mi ez.
    Na ilyen se letezik, gyakorlatilag 0 ilyen ero van a jatekban, neked kell kezzel jatszadozni, hogy kozepen tartsd, mert amugy csak imbolyogsz az uton.
    Ohh bocs, van egy kamu effekt (spring) amit lehet allitani minden kormanynal) ami fixen, mindentol fuggetlenul csinal egy kozeprehuzast, de ugye aki valaha vezetett autos jatekot, az egybol 0-ra allitja ezt az erteket, hiszen midnentol fuggetlenul egy generalt valami, ami inkabb zavaro mint hasznos.
    Szoval nem tudom milyen elorelepesrol beszeltek, mert kamu. De ha 20 ezres pc-s eladast veszem alapul, illetve ha a dirt rallyban, ami azert mas kategoria, megnezem mondjuk a napi challengen a magyar vezetok szamat, illetve azok kozul a kormanyt hasznaloket, jellemzoen 50 % alatt kullog valahol. Ennyiert lathatoan nem eroltetik meg magukat. De mondjuk a menuje is eleg arulkodo, hogy nem kell sokat varni tole.
    Ami felteszi az ir-re a pontot, azt bezzeg lehet allitani egy kulon csuszkan, hogyha nyomod a gazt, mennyire razza fixen a kormanyt :) Ami biztos vicces par percig annak aki gamepaddal tolja, kb ennyi.
    Parszor megneztem van a multi lobby, egyszer jartam sikerrel, osszesen egy norveg srac szervere elt, , igy ketten mentunk par versenyt tegnap este.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 16:17:16