161
WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
-
#79 ahh, nekem ez nagyon jol jott, bar kozben volt egy nvidia driver frissites is, vegre megszunt minden mikrolag, mint kes a vajban, igy mar elvezet menni vele, a szakaszok meg mindig kegyetlen jok! -
szilveszter86 #78 Hát ja elég baj hogy ezekhez az új simulátoros játékokhoz nincs támogatás,nem is értem!!!!!!! Köszi azért a segítséget!!! :) -
#77 Az is csoda, hogy van olyan kormány, amit érzékel.
Amúgy lehet, hogy azért, mert a G29 nem került bele a támogatott kormányok közé. Vagy próbáld meg újra vagy feltelepíteni a kormány driverét, esetleg dugd át másik USB aljzatba! Érdekes módon elég sok autósjátékban szenvednek ezekkel az új Logitech kormányokkal. Az is lehet, hogy Logitech oldalon van a hiba, nem a játékban. De eleve a játék is elég furán kezeli a kormányokat, mert elsősorban kontrollerre van fejlesztve vagy billentyűre. :))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 10:16:46 -
szilveszter86 #76 Üdv. Valaki megtudná mondani hogy a játékban mért nem érzékeli a g29-et??? -
#75 Kiraly, steamen nem lattam az infot.
Holnap megnezem meszunt e a mikrolag, hatha.
"• Fixed a crash, that occurred when players left the game."
Ezt vajon ki jelenthette, mert multis szervert nem igen talalni. Biztos hazon belul derult ra feny :) -
#74 Ebben is ugyanolyan fos a kormányzás, mint CMF1-ben. Beállítom a kormányt, de közben akár billentyűvel is, kontrollerrel is, talán még a TV távirányítójával is tudnám egy időben egyszerre irányítani. Mi a f@szért nem lehet legalább elszeparálni a különböző(digitális/analóg) dolgokat?
Szerintem ezt a CM és ezek is megvették készen, beleillesztették a motorjukba, aztán megy, ahogy megy.
-
MooneyR #73 Patch 1.01
Hey everyone,
We've just released a small patch for the WRC 7.
Patch 1.01 – List of bugfixes
• Improved performance.
• Fixed audio on start-up in the Spanish version.
• Fixed bugs preventing players from receiving certain achievements and trophies.
• Fixed a crash, that occurred when players left the game.
• Improved handling of steering wheels and fixed several key binding errors.
Just for your info, we're still working on a greater patch coming soon, so we're still working on improving the issues you've reported. -
#72 Jott is egy 60 megas update, vagy megvartak mig megtorik, vagy le is szedtek a vedelmet ki tudja, egy sort nem latok arrol, mit tartalmaz. -
#71 Közben ennek is megjelent a full demója.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.25. 18:33:27 -
#70 A fizika is vicc mondjuk egy dirt utan, mindegy milyen uton, merre dol es milyen meredek, az auto mindig ugyanugy pordul be, komolyan mar ez unalmas benne :)
Persze ha az utolso arkad rallys jatekhoz hasonlitjuk, ami talan a dirt3-ra hallgat, ahhoz kepest gyongyszem ezt vezetni, na de azota eltelt egy 6 ev ha jol szamolom.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 16:20:37 -
#69 Bar nem tudom kik azok az isc-sek, de lathatoan nem tudjak mirol beszelnek.
FFB mint olyan gyakorlatilag nem letezik. Egesz pontosan 0 visszajelzes van az autorol, hogy eppen merre jar a sulypontja, na meg ugy egyaltalan. Neha egy ket bukkano visszacsap kb ennyi.
A masik , ami egy alap dolog szinten, hogy a kormany sebesseg, illetve auto haladasi iranyaval bezart szogetol fuggoen legyen valami kozeprehuzas, aki vezetett mar autot tudja mi ez.
Na ilyen se letezik, gyakorlatilag 0 ilyen ero van a jatekban, neked kell kezzel jatszadozni, hogy kozepen tartsd, mert amugy csak imbolyogsz az uton.
Ohh bocs, van egy kamu effekt (spring) amit lehet allitani minden kormanynal) ami fixen, mindentol fuggetlenul csinal egy kozeprehuzast, de ugye aki valaha vezetett autos jatekot, az egybol 0-ra allitja ezt az erteket, hiszen midnentol fuggetlenul egy generalt valami, ami inkabb zavaro mint hasznos.
Szoval nem tudom milyen elorelepesrol beszeltek, mert kamu. De ha 20 ezres pc-s eladast veszem alapul, illetve ha a dirt rallyban, ami azert mas kategoria, megnezem mondjuk a napi challengen a magyar vezetok szamat, illetve azok kozul a kormanyt hasznaloket, jellemzoen 50 % alatt kullog valahol. Ennyiert lathatoan nem eroltetik meg magukat. De mondjuk a menuje is eleg arulkodo, hogy nem kell sokat varni tole.
Ami felteszi az ir-re a pontot, azt bezzeg lehet allitani egy kulon csuszkan, hogyha nyomod a gazt, mennyire razza fixen a kormanyt :) Ami biztos vicces par percig annak aki gamepaddal tolja, kb ennyi.
Parszor megneztem van a multi lobby, egyszer jartam sikerrel, osszesen egy norveg srac szervere elt, , igy ketten mentunk par versenyt tegnap este.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 16:17:16 -
#68 teszt -
#67 Aszfalton egész korrekt érzésre, murván meg kicsit off - egy az egyben WRC 6 érzés. Akinek nem jött be az előző, annak az idei kiadás se fog.
Pozitívum, hogy jóval keskenyebbek a szakaszok, az út felület jóval részletesebb, így elég nagy kihívás az úton tartani az idei WRCs fenevadakat. Grafikailag sokat fejlődött. -
#66 Még nem próbáltam csak az itteni korábbi hsz-ekre utalva írtam. Amikből leginkább az jött le, hogy a 6. részhez képest nem igen mozdult előre és sajnos ott gond volt a fizika az FFB és az irányítás is inkább árkádos volt, mint szimes. Ennek ellenére jobbnak tartottam a korábbi WRC játékoknál. Lehet, hogy a videóban is csak a korábbi részekkel vetették össze és azokhoz képest dícsérik. Gondolom nem az iR volt az alap. :-D -
Timbu #65 Az ISR tesztjében (amit linkeltél is) dícsérték a fizikát, meg a FFB-re is azt mondták, hogy ugyan lehetne jobb, de rendben van. Nyilván nem egy RBR, nem is akar az lenni, de nem is egy NFS.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.09.19. 07:11:53 -
#64 Arcade játékba ezek nem is kellenek...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.18. 20:15:12 -
GPx8 #63 " De mivel minden rész jön pc-re is 100%-osan borítékolható hogy a portolás nem kerül többe mint pártizezer db game eladása"
Itt van a kutya elásva!
Nem PC game - nincs normális "fizika" és FFb... -
#62 Igen, én is így gondolom. De a fejlesztés már nem fér bele, úgy már nem érné meg. Mivel a 6. részt már más csinálta, gondoltam lesz némi előmozdulás a fizikában, irányításban, FFB-ben. Így viszont ilyen eladások mellett nem hiszem, hogy a kötelező alapoknál többel fogják fárasztani magukat. -
#61 Nézd meg a többi részt... évek alatt "alig" van eladás... De mivel minden rész jön pc-re is 100%-osan borítékolható hogy a portolás nem kerül többe mint pártizezer db game eladása az meg mindig meglesz = megéri nekik... -
#60 Nem tudom, hogy ez a játék konzolon hogy fogy, de pécén elég gyenge. Ha így megy, akkor szerintem keresztet lehet rá vetni, mert ilyen mutatók mellett nem igazán éri meg a ráfordított időt.
Csak a teljesség kedvéért a WRC 6-ból 28.895-öt adtak el kb., Steamen. -
#59 Sajnos nem mikorolagok vannak, ertsd fel masodperces belassulasok random, kb ilyenkor jatszhatatlan a jatek.
mikrolagokat keptelenseg eltuntetni, bizonyos palyakon erosebben jelentkeznek.
Latatlanban azt gondolna az ember, jo benan osszedrotoztak a fizikai engine-t a grafikaival, elobbi nvidia termek, meg is lett az eredmenye. pl ha kiutsz egy utszeli valamit, igen sok esetben egybol megreccen a jatek.
Persze csak a jozan paraszti fejleszto esz mondja ezt, barmi lehet mogotte. -
Zanetti #58 Valóban vannak mikro lagok, de erre megoldás a játék ablak módban való indítása, majd alt-enterrel átváltani teljes képernyőre. -
#57 a vsync-et nem szabad babralni, se a fizikat szetvalasztain a grafikatol, van ra opcio, mert akkor kaosz lesz az egesz.
de ilyen volt a wrc6 is.
-
#56 -
Timbu #55 Steamen egy csomó értékelésben azt írják, hogy hiába erős a videókártya, hiába van meg a kellő FPS, mégis szaggat a játék.
(Egyébként nekem a Sebastien Loeb Rally-val is ez volt.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.09.16. 11:19:57 -
#54 Nocsak sok helyen olvasni ,hogy ez a rész végre jó lett.. Úgy néz ki kellett pár rész mire letesznek valamit az asztalra.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 00:19:07 -
#53 Na egy utolso info, hatha masnak is segit. Jellemzoen, mindent fullscreen modban tolok. De bosszantott, hogy a 7-nel ugye meg nagyobb a kesleletes mint a 6-nal. Megneztem ott boderless fullscreenbe volt. Itt atkapcsolva abba a modba, most kb azonos a kesleltetes, a hajo effektus meg megvan, (a rugo ut meret csokkentes sem segitett :) ) de ha a 6-ban vegigtoltam egy bajnoksagot, akkor itt is megteszem.
Remelem nem junior anyamtyukjaba kell indulni, mert akkor elalszom a lassu kocsiktol, mert annyi kihivas azert nincs benne, de tovabbra is nagyon kellemes erzes a szemnek :)
-
#52 Köszi. Megspóroltad nekem a letöltési időt. :))) -
#51 Szepen kirajzolt egy kormanyt inditasnal, mint az oviban, hogy allitsam be, de nem is erzekelte igazan. De meg billentyuzettel sem tudtam elinditani .
xbox kontrollerrel mar ment, csupa izgalom 100 merfold szeles utakon menni elore a vegtelenbe, a circuit verseny se sokkal masabb. Azt mondanam van az a korosztaly aki biztosan elvezne, mert kepesek mario kartozni is az emberek, de a fiam mar tul oreg ehhez is, pedig meg nincs 4 honapos :)
-
#50 MEg annyit megteszek, mert erzesre meg tobb a kesleltetes, mint a wrc6-nal, most megint megneztem, lehet csak a rugozast mereteztek el az autoknal, leultetem oket teljesen, hatha hajobol, igazai jargannya valtoznak :) -
GPx8 #49 Sejtettem... :(
Akkor marad a DR. -
#48 Pedig reménykedtem, hogy fejlődni fog az FFB és a kormányzás/kezelés. :(((
A demót azért majd kipróbálom, de akkor ez költségtakarékos játék lesz idén.
-
#47 meg sok sok evvel ezelott az eredetit, nem nagy elmeny, de mindjart megnezem ezt is. -
#46 Milyen 40?
21 euro jobb helyeken...
Ha roviden foglalnam ossze milyen lett az uj, azt mondanam, akinek tetszett a wrc 6, ez plane fog.
Par szakasz megtelele utan, nem csak az elod, kb az osszes autos jatek (nem csak rallys) megirigyelhetne, milyen reszletesen latvanyosan, valtozatosan raktak ossze a szakaszokat. Na nem csak mint utvonal, hanem latvanyilag. kegyetlen szep az osszhatas. elvezet elnezne barhova. Mondjuk ez volt a wrc 6 erossege is.
Ennyiben ki is merult a fejlodes. A menu, a fizika, az iranyitas, a nem kezel tobb iranyitot egyszerre(nem tudok kezifeket beallitani) a bugos display beallitas, a bena ffb, mindt megmaradt, es a grafika megkoveteli az erosebb gepet is. Bar vegre sikerult jol pozicioba, szogbe allitani a motorhaztetos kamerat, mert az elodben a mai napig nem javitottak ki.
De a legbosszantobb, direkt toltam hosszu ido utan a wrc6-ot, hogy legyen osszehasonlitas alapom. Ott is zavart rettentoen nagy kesleltetes, a lassu tv vs vr utan. De itt tovabb novekedett, olyan erzesem van mintha egy nagy hajot probalnek a vizen kormanyozni.
Ha az ember trukkozne a vsync, illetve a fizika szinkron kikapcsolasaban, akkor meg elkezd akadozni a kep es szetesik.
Szoval a vezetesi elmeny igy nalam kozelit a nullahoz, de tuti vegigmegyek mindenhol, mert ha ezt vegre valaki kilopna, betenne AC, vagy dirt ala, az tuti nem allnek fel a jatek elol napokig. Igy hamar a sullyeszotben vegzi. Mig az elozonel toltak, hogy igy a kormany ugy, lathatoan erosen maradt a kontroller favorizalas, pedig konzolokon sem ritkasag mar a kormany hasznalat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.15. 11:27:41 -
#45 OFF
Ezt valaki próbálta már?
OFF END -
GPx8 #44 Megjelent. ~40EUR -
#43 -
GPx8 #42 Off:
"Tíz évvel ezelőtt, tragikus helikopter-balesetben vesztette életét Colin McRae. A skót versenyző nem véletlenül lett igazi ralilegenda: a gyorsasági szakaszokon megalkuvást nem tűrt, félelmet nem ismert. Ennek eredményeként persze számos óriási bukás is becsúszott, és nem véletlenül idézik máig egyik leghíresebb mondását: "If in doubt, flat out!" Nyugodj békében, Colin!"
-
#41 Ezek a "sokkal jobb" meg hasonló kifejezések elég túlzóak, pláne a Dirt 4 és a WRC 6 esetében, mert két rossz simről van szó. Egyik se sokkal jobb a másiknál mert egyik se jó. A Dirt Rally viszont tényleg más kategória mint a fent említett kettő. Tény és való aszfalton nem jó, de minden másban, modellekben, irányításban (szerintem grafikában is, de ez legyen csak az én véleményem) stb. jobb.
Viszont a #39-ben linkelt videó talán az első olyan gameplay a WRC 7-ről ami tényleg jó hatást kell. Nagyon jól néz ki, és az autó mozgása is jónak tűnik. Így 7 év után jó lenne egyszer nem csalódni. -
#40 A dirt4-nel a wrc6 is sokkal jobb, mint mar sokszor leirtam, aszfalton is jobb vezetni, mint a dirt rally-t, meg a dirt rallynal is szebb bizonyos helyeken joval, de az osszkep a dirt rallyt igazolja.
Ha nem lesz rajta denuvo, akkor mar holnap biztos lesz teljes proba verzio. Na nem mintha a steamen ne lehetne kiprobalni.
wrc 7
Available: 15 September
This game will unlock in approximately 19 hours