WRC 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikrolagokat keptelenseg eltuntetni, bizonyos palyakon erosebben jelentkeznek.
Latatlanban azt gondolna az ember, jo benan osszedrotoztak a fizikai engine-t a grafikaival, elobbi nvidia termek, meg is lett az eredmenye. pl ha kiutsz egy utszeli valamit, igen sok esetben egybol megreccen a jatek.
Persze csak a jozan paraszti fejleszto esz mondja ezt, barmi lehet mogotte.
szerintem
Steam név: Belchior10 (HUN)
de ilyen volt a wrc6 is.
szerintem
(Egyébként nekem a Sebastien Loeb Rally-val is ez volt.)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.09.16. 11:19:57
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.16. 00:19:07
Next PC upgrade: 2022
Remelem nem junior anyamtyukjaba kell indulni, mert akkor elalszom a lassu kocsiktol, mert annyi kihivas azert nincs benne, de tovabbra is nagyon kellemes erzes a szemnek :)
szerintem
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
xbox kontrollerrel mar ment, csupa izgalom 100 merfold szeles utakon menni elore a vegtelenbe, a circuit verseny se sokkal masabb. Azt mondanam van az a korosztaly aki biztosan elvezne, mert kepesek mario kartozni is az emberek, de a fiam mar tul oreg ehhez is, pedig meg nincs 4 honapos :)
szerintem
szerintem
Akkor marad a DR.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A demót azért majd kipróbálom, de akkor ez költségtakarékos játék lesz idén. <#idiota>#idiota>
szerintem
21 euro jobb helyeken...
Ha roviden foglalnam ossze milyen lett az uj, azt mondanam, akinek tetszett a wrc 6, ez plane fog.
Par szakasz megtelele utan, nem csak az elod, kb az osszes autos jatek (nem csak rallys) megirigyelhetne, milyen reszletesen latvanyosan, valtozatosan raktak ossze a szakaszokat. Na nem csak mint utvonal, hanem latvanyilag. kegyetlen szep az osszhatas. elvezet elnezne barhova. Mondjuk ez volt a wrc 6 erossege is.
Ennyiben ki is merult a fejlodes. A menu, a fizika, az iranyitas, a nem kezel tobb iranyitot egyszerre(nem tudok kezifeket beallitani) a bugos display beallitas, a bena ffb, mindt megmaradt, es a grafika megkoveteli az erosebb gepet is. Bar vegre sikerult jol pozicioba, szogbe allitani a motorhaztetos kamerat, mert az elodben a mai napig nem javitottak ki.
De a legbosszantobb, direkt toltam hosszu ido utan a wrc6-ot, hogy legyen osszehasonlitas alapom. Ott is zavart rettentoen nagy kesleltetes, a lassu tv vs vr utan. De itt tovabb novekedett, olyan erzesem van mintha egy nagy hajot probalnek a vizen kormanyozni.
Ha az ember trukkozne a vsync, illetve a fizika szinkron kikapcsolasaban, akkor meg elkezd akadozni a kep es szetesik.
Szoval a vezetesi elmeny igy nalam kozelit a nullahoz, de tuti vegigmegyek mindenhol, mert ha ezt vegre valaki kilopna, betenne AC, vagy dirt ala, az tuti nem allnek fel a jatek elol napokig. Igy hamar a sullyeszotben vegzi. Mig az elozonel toltak, hogy igy a kormany ugy, lathatoan erosen maradt a kontroller favorizalas, pedig konzolokon sem ritkasag mar a kormany hasznalat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.15. 11:27:41
szerintem
Ezt valaki próbálta már?
OFF END
"Tíz évvel ezelőtt, tragikus helikopter-balesetben vesztette életét Colin McRae. A skót versenyző nem véletlenül lett igazi ralilegenda: a gyorsasági szakaszokon megalkuvást nem tűrt, félelmet nem ismert. Ennek eredményeként persze számos óriási bukás is becsúszott, és nem véletlenül idézik máig egyik leghíresebb mondását: "If in doubt, flat out!" Nyugodj békében, Colin!"
Viszont a #39-ben linkelt videó talán az első olyan gameplay a WRC 7-ről ami tényleg jó hatást kell. Nagyon jól néz ki, és az autó mozgása is jónak tűnik. Így 7 év után jó lenne egyszer nem csalódni.
Ha nem lesz rajta denuvo, akkor mar holnap biztos lesz teljes proba verzio. Na nem mintha a steamen ne lehetne kiprobalni.
wrc 7
Available: 15 September
This game will unlock in approximately 19 hours
szerintem
A videót közbe Alan törölte (?), ha vissza felkerült a videó, akkor linkelem újra.
Szoval ezt az 1,2 eurot megkaptam a wallet-embe
Illetve csak most neztem, kozben a kulcs is megjott.
szerintem
szerintem
De azért figyeled! Ebbe is jön a Porsche!
Nem szoktam túl nagy következtetéseket levonni videó alapján, főleg fizikára nem.
Nekem elsődleges az FFB és az irányítás. Remélem abban javulnak a 6-hoz képest, mert az elég pocsék volt. Fizikában azért nagy szimes fordulatot nemigen várnék. Egy olyan rally játék jó lenne végre, amire azt mondhatjuk, hogy olyan mintha... Mint a CM F1... olyan mintha...
A Porsche meg nem túl bíztató se hangban, se fizikában. A WRC-k a videók alapján sokkal természetesebben mozognak. De ha csak a Porsche lesz szar benne, akkor ez lehet az első normális WRC, PC-re.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.05. 15:49:03
Mivel nincs HG megkérem a moderátorokat, hogy tegyék ki.

szerintem
Remélem, hogy lesz "demo"...
My Life for Freedom!
Már egész normálisnak/jónak tűnik, de ez valami borzalmasan illúzió romboló.
Steam név: Belchior10 (HUN)
A Gravelt a Milestone fejleszti és adja ki, akiknek korábban már sikerült lejáratni a WRC szériát. <#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
A WRC 6 eladási száma tulajdonképpen a Milestone korábbi munkáit tükrözi. Nem véletlen, hogy át is adták az egész sorozatot a Kylotonn-nak. <#awink>#awink>
Hatarozottan fejlodik a sorozat az uj kezekben, igy nem kerdes az uj resz meg jobb lesz.
Kulcsos oldalakrol nevetsegesen olcson be lehet szerezni 21 euro.
szerintem
Mondjuk ezt a WRC szériát nem értem pc-re....
WRC4 71k
WRC5 35k
WRC6 25k
Ilyen aladások mellett minek adják ki pc-re nem is értem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.03. 12:02:33
Next PC upgrade: 2022