• asgh
    Attól, mert mindig ugyanazt mantrázod, még nem lesz igaz.
    Az iPhone előnye a megbízhatóság és az egyszerűség. Ha az iPhone-nál bevezetik az ujjlenyomat olvasót, akkor az tényleg működik, nem pedig "van benne, de minek, mert vagy működik, vagy nem". Nem kapsz firwarebe épített vírust, mint az olcsó kínai szutykokkal. Az appstore-ban előzetes szűréssel kerülnek az appok, ha valami átverős cucc mégis átcsúszik, azt a bejelentés után azonnal törlik.
    Nekem volt több droidos készülékem is, olcsóbb és drágább is, mindegyik egy katasztrófa volt. Beszaggat, ledobja a wifit, random telepít "böngésző gyorsítókat" meg kaszinó appokat, gps használhatatlan. Persze ha a feature listát nézed, akkor többet is tud, mint az iOS, csak ugye elméletileg elmélet és gyakorlat között nincs különbség, gyakorlatilag meg van.
    Droidos készülék nálam akkortól vált egyáltalán használhatóvá, amikor egyedi főzött romot telepítettem rá.
    Természetesen droidból is van jó, de azok árban is az iPhone környékén vannak. Amikor a harmadig droiddal szoptam úgy voltam vele, hogy elég volt, vettem egy SE-t és azóta okostelefonálás megoldva, minden pont úgy működik, ahogy igérik.
    Erről a "marketing élteti" baromságról meg ideje lenne már leszokni, gyakorlatilag 15 éve ez megy ha az apple szóba kerül. A Microsoftnak pl. nagyságrendileg nagyobb a marketing költségvetése mint az apple-é, mégis a WP platformjuk ordenáré bukta lett.