• Kara kán
    #38
    Felesleges az ilyen tokrafanoknak bármit is kifejteni.
    Ő olvasott néhány elnagyolt dolgot a vallásról, de főleg a kereszténységről, de főleg a katolicizmusról az indexen, meg ilyeneken, meg a szűk baráti körében hallott pár poént, aztán kifújt!
    Soha semmi alaposabb könyvet, vagy ne adj isten, magát a Bibliát el nem olvasta, legfeljebb kivonatokat adtak a szájába.

    Megjegyzem amúgy, hogy a kereszténységet, de különösen a katolicizmust érő támadások legtöbbször zsidó alapkultúrájú emberektől jönnek, akik érdekes módon a zsidó vallást nem támadják. Furcsa, mi?
    Amúgy, természetesen a zsidó vallásnak sem ismerik semmilyen előírását, vagy csak úgy elnagyoltan, mert ha ismernék, rájönnének, hogy a zsidó, a muszlim és a keresztény vallás közül épp a keresztény a legmodernebb, a leginkább tudománybarátibb, már csak amiatt is, hogy rengeteg irányzata van, sokkal több, mint a másik kettőnek. (Ami egyébként azt mutatja, hogy toleránsabb, az eretnekséget nem irtotta ki olyan hatékonysággal, mint a másik kettő. Ugyanis a másik kettőnél is volt Inkvizíció, sőt, annál durvább is volt és ma is van.) Mennyi furcsaság...