Metro Exodus
-
gstup #175 Akkor én vagyok az egyetlen ezek szerint akinek nem igazán tetszik a játék. Már bánom azt a 24 ezer forintot amit kiadtam érte. Közelébe sem ér az "igazi" Metro érzéshez. HC-n játszom. Egyszer sem volt még hogy spórolnom kellett volna a lőszerrel.Annyit tudok gyűjtögetni és gyártani hogy rég elveszett az igazi Metro-s érzés amikor 6 db 7,62-es és pár shotgun tölténnyel kezdtem neki egy küldetésnek. Jó pofa a kiegészítők csere-beréje is,de ilyen sem volt a könyvekben.Örültél ha volt egy fegyvered,nem hogy még a hátizsákodban,laser,4x scope,holo meg minden sz*r volt hozzá. (Lehet a spartant kell majd megnéznem). Ai közepes szintű,semmi kiemelkedő. Autosaving borzasztó.Eddigi legrosszabb amit láttam játékban. Sokkal több dialógust tettek bele,ami jó lenne,de könyörgöm Artyom miért egy némasági fogadalmat tett pappal egyenlő. Ha már az átvezető intrókban van hangja,nem tudták volna megoldani hogy a dialógusok közben a karakterem is mondjon valamit?! Mindenki beszél "hozzád",Te meg csak állsz némán.Nagy csalódás.