Assassin's Creed: Origins
-
Sziasztok!
Nekem GEAR kiválasztásban kellene egy kis gyorstalpaló, mármint, hogy mi alapján, minek a figyelembe vételével érdemes felszerelést választani. Nincs túl sok tapasztalatom e téren, az eddigi Far Cry-okban látott fejlődési rendszer nekem pont elég volt, és úgy tudom, hogy az AC-nél is most újult ez meg. Na szóval, vegyünk egy fegyvert aminek van ugye Quality-je, Damege, és Level szintjelzője. Mi az amit esősorban szem előtt kell tartani? Mi van akkor ha egy több szinttel alacsonyabb fegyverem Quality értéke és Damege értéke eléri az aktuális szintemnek megfelelő fegyverem ugyanezen értékeit, számít ilyenkor a fegyver Level szintje még ha nem is feltétlenül jobb tulajdonságokkal bír mint egy alacsonyabb szintű fegyver? Ilyen pl. a Legendary fegyverek esete. pl.
A fenti képen látható, hogy az 1-es szintű Legendary fegyveremnek majdnem azonos a Quality értéke a 6-os szintű fegyveremével, cserében a 6-os szintűnek semmilyen extra tulajdonsága nincs azon kívül, hogy 6-os szintű. Kell ezzel foglalkozni vagy elsősorban a Quality értéket kell figyelni? További kérdésem, hogy mivel a Legendary fegyverek alapesetben jobb és több képességgel rendelkeznek mint a sima, akár több szinttel magasabb szintű fegyverek, érdemes e ezeket használni, vagy csak eladásra és szétszedésre jók?