Assassin's Creed: Origins
-
Áh nem.
DFigy én megcsináltam mindent Nighmare fokon is végig vittem a játékot, a bossfightokkal is szenvedtem, de ez más, ez nem olyan, vagyis én úgy érzem, amit kézben tartok és nem érzem hogy tudok tenni ellene, itt elfogyott a tudomány, szerintem ezt hagyom, mert az ilyen mód megnehezített dolgokat én nem komálom, számomra irányithatatlan, sokszor nem is értem miért megy összevissza a kocsi, pdig lementem jópár kört, adtam neki időt, de ezt nem....:)
Kár a ló miatt meg acsi miatt, de hát ez van.
Ja és a Restart, ami kész agyf..... na az a fő oka ami miatt nem probálom, ha lehetne futam restart azonnal akkor nem hagyném, de így nem fogok ki-be lépkedni az arénába, túl sok idő.
És ugye nem lehet semmit, ha elbukok 1 kört, az első 2-ből akkor már nem leszek összesítve a versenyben első, vagyis értelmetlen a 3. versenyt elkezdeni. Na de a gép nem engedi, csak akkor léphetek ki a menübe ha lemegyem a 3.-at is...ez mi? :D
A Gladiátor-os résznél sem jó ez így, csakhogy ott elég meghalni és restart, itt meg most azért menjek feleslegesen egy versenyt vagy 2-őt ha nem sikerül? vagy kilépek a térképre és mire vissza megyek elunom az életem.
Szóval alapvetően nem is a verseny nehézsége a baj, hanem ez a probálkozás metódus, hogy felesleges köröket kell futnom hogy újra próbálkozzam...ez a bajom. :)
2017-ben ilyet egy játékba hagyni az gáz.