Assassin's Creed: Origins
-
Kár egymásnak feszülni, arról szólt a fáma, ami evidens, nem izlés kérdése, hogy a kontrolleren a gombok kézreállóbbak, nem véletlen lettek kitalálva az analóg karok, míg billentyűzet egy elavult dolog játékra, az egér ami célzásban jó, de ott is max 5-7 gomb van a jöbb kezedre, ami megintcsak kényelmetlen.
Ez nem izlés kérdése ez így van.
Kontrolleren platfromer játékokban meg mászkálósaknál egyszerűbb a mozgás, pontosabb, ez sme izlés kérdése, hanem tech.
Az autós játékokat manapság már analóg alatt nem érdemes játszani, de inkább kormánynal, ez sem izlés kérdése.
FPS-eknél az egér a legjobb az Xbox-on nem véletlen lesz támogatás hozzá, ez sem izlés kérdése. Minden zsánernek megvan az az eszköze, amivel könynebb. Ettől még más érezheti magának könnyűnek az általa MEGSZOKOTT eszközt, de tech szempontból meg opcionális szempontból genis stílusoktól függ, hogy melyik az előnyösebb.
Ez lehet használni meg nem használni.
Lehülyézve meg idiótázva senki nem lett...
Én egy crash Bandicoo-t-ot a büdös életbe nem kezdenék el játszani billentyűzettel, elég volt nekem ps1-en a sima d-pad.
Az már izlés kérdése, hogy valaki megszokott egy ezközt, akkor azon begyakorolta, megszokta, és idegenkedik a másik eszköztől.
Ez már izlés kérdése.
Persze ez off tma itt, mert most a játék scriptjeiről beszélgettünk igazából. :)
Vagyis nekem az volt a gondom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.09. 15:57:57