Assassin's Creed: Origins
  • Flyingparadise
    #1383
    Kontroller mellett maradtam. De az a poén ha jön valami nehéz feladat akkor "előveszem" a bill. egeret. Hiába profibban lehet vele játszani shift-d, elugrás megfordulás ezért könnyebb az egér.
    Mellesleg érdekes, hogy barbit valamire állítva azon van alapból gondolom enyhén rajtamarad egy ideig úgy veszem észre, de fejlövést ott is célozni kell és könnyebb mint egérrel..
    Azért veszem illetve akkor veszem elő egeret amikor menekülni kell valami nagy barom elől amikor már letisztítottam a várat. Most így nem ugrik be a neve a helynek majd lehet beírom és nyilazva futok előle :) annyi életre van mint az egész várnak de komolyan vagy még több is... egy ütés becsúszik akkor nagyon levisz nagy ütés meg egyből kicsinál lvl 10 en majd ha kicsit jobban belejöttem lvl 20 fele megölöm már lelootoltam minden megvan ez olyan mintha poénnak rakták volna oda majdnem annyi élete van és hasonló a tag mint amikor trombitál a gép, hogy fejvadász veszély van. ha bejön még egy két képesség meglesz. :) A smoke gránát nagyon ütős nagy csapatoknál lelépek és tűzgránáttal megszórom őket. :)