Assassin's Creed: Origins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt szeretném kérdezni,hogy a csillagképeket,hogy lehet a legkönnyebben megtalálni. Próbáltam új nézőpontokat csinálni a kérdőjeleket megnézni, de nem bírtam többet.
Üdv:Roli
Mellesleg érdekes, hogy barbit valamire állítva azon van alapból gondolom enyhén rajtamarad egy ideig úgy veszem észre, de fejlövést ott is célozni kell és könnyebb mint egérrel..
Azért veszem illetve akkor veszem elő egeret amikor menekülni kell valami nagy barom elől amikor már letisztítottam a várat. Most így nem ugrik be a neve a helynek majd lehet beírom és nyilazva futok előle 😊 annyi életre van mint az egész várnak de komolyan vagy még több is... egy ütés becsúszik akkor nagyon levisz nagy ütés meg egyből kicsinál lvl 10 en majd ha kicsit jobban belejöttem lvl 20 fele megölöm már lelootoltam minden megvan ez olyan mintha poénnak rakták volna oda majdnem annyi élete van és hasonló a tag mint amikor trombitál a gép, hogy fejvadász veszély van. ha bejön még egy két képesség meglesz. 😊 A smoke gránát nagyon ütős nagy csapatoknál lelépek és tűzgránáttal megszórom őket. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Most nekem speciel az a kihívés, hogy nightmaren ötös szinten lenyomjam szigorúan lándzsával azt a hatos grupot ami körbeveszi a hamis prófétát a prúfétűval együtt természetesen. kicsit gyengekikapni azt gyorsan y nt nyomni
Én pl. kontrollerrel tolom a single játékot (kb. az AC III-tól mindet), míg a multit (AC:B, AC:R, AC III, AC IV), kizárólag bill.+egér kombóval.
Gyakoroltam kontrollerrel, de multiban béna vagyok vele!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
Ha mindent végig nézel és megcsinálsz, jut mindenre pénz és pont is.
Az ubi pontot mérföldkövek/kihívások teljesítéséért kapod.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A második véleményem, viszont, hogy ezek a rare dolgok úgy csapják szét a játékot, főleg alacsony szinten ahogy van. Teljesen más világ Nighmare en nekimenni a világnak a dobott cuccokból és ha berakok egy Rare nyilat meg egy rare bukót ami 6 szor akkorát sebez mint bármi vagy egy kardot amivel ha megvágok valakit elvérzik vagy mekiáll hányni. A hányás speciel jópofa. De az a véleményem, hogy ez magas szinten is olyan különbséget jelent ami szét bombázza a játék egyensúlyt.
Azt mindenkinek melegen ajánlom, hogy az optionsonbe pipálja ki az enemy auto levelt... így az esetlegesen lemaradó questeklet is meg lehet csinálni. igaz jobban fejlődsz tőlük. Szóval ez is olyan jó-rossz. A többször játszahatóság miatt jó.... Viszont fene tudja lehet nem ártana egy xp ki be kapcsoló se. Érdekes, hogy se lándzsából se kétkezes cuccokból nem találtam eddig raret. Viszont nem tréfálok a játékegyensúly miatt lehet el fogom őket adni... PC-s vagyok XBOX controllerrel ami véleményem szerint kivállóan működik. Kicsit talán az adrenalint nehezebb elindítani vele.. Azt nem tudom, hogy rásegítéssel menjek vagy teljesen off mert úgy meg rémálom.. Mindenesetre először én csak a harcra pakoltam úgyhogy most kezd kialakulni ez a nyíl kard kombós küzdelem ami talán a legélvezetesebb ha az ember profin megtanulja.. ugye levegőből nyilazni váltani stb.. úgy mér tényleg lehet kombózni. A fegyverváltogatások mesterévé válni meg aztán végképp nehéz ehhez kell az, hogy egy nagyobb csapatot nighmeren legyőzz akár nyílt terepen. Mondjuk most találtam egy brutál hosszú adrenalinfázisos lila regulárt.. ami vetekszik a rare cuccokkal... Lényeg, hogy szerintem Borzalmasan jó a játék. ha az ember megtanul jól harcolni fegyvervéltés nyilváltás adrenalin tul. kihasználása ezek ügyes gyűjtése. Most indítottam egy őj karaktert és ez már teljesen más egyrészt elmentem, assassin hunter irányba bal alul másrészt megtanultam tanulni kezelni a térképet. Ami szintén borzasztó fontos játékélvezet miatt. Mellesleg nagyon újrajátszható nincs két egyforma küzdelem.. térképbejárás anyagbeszerzés.. Nyomozós küldetésekből kicsit sok lett nem? egymást érik. Aztán az úgy az igazi ha az ember anyenyelvi szinten tolja az angolt én olyan középszinten vagyok de azt mondom össze kéne állítani jó-pár embert. Valamint valahogy pénzt küldeni nekik, hogy fordítsanak éjjel nappal ez a játék megérné szerinntem mindenkinek megérne havi egy ezrest egy magyarítást. Nem lehet valami hasonló kezdeményezést összehozni?
Az volna a kérdésem adjam e el a rare cuccokat szerintetek bár annyira nem zavarnak max. majd nem használom őket. A nyíl rásegítés..?? Meg igen nem gondoljátok hogy ez az insta nagyütés feltöltés csalás szintű valamint unalmas mert csak azt kell csinálni ugye a pajzsal nekifutás majdnem ugyanazt eredményezi de azért mégis. Az elugrálásba kell nagyon profinak lenni szerintem meg az ellenfelek tereléséb. Ez egy iszonyat jó játék lett...
Van Alexandriában egy lokaside villa outpost nevű bérgyilkos torony. Nem bírtam megcsinálni végig pedig már minden ládát kifosztottam,
még a tigrist is kiengedtem a ketrecből. A kapitányt is megöltem. A youtbon megnéztem de ott sem volt rajta végig.
Segítségeteket előre is köszi.
Üdv:Rota
a magaslat be jött vissza tudtam menni. Alexandriában a bérgyilkos toronnyal ott van a gond, hogy az első kapitányt és parancsnokot
megöltem a másodikat nem találom. Türelmesen csinálom csak nem találom. A többivel boldogulok.
Segítségeteket előre is köszi,
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Át mentem Alexandriába. Vissza lehet menni az időgéppel. Van két bérgyilkostorony amit nem csináltam meg.
Üdv:Roli
Segítséget szeretnék kérni, telepítés után nem indul a játék, valamilyen "optimális felbontás értesítés" jelenik meg: "Ez nem az elsődleges megjelenítő optimális képernyőfelbontás. Az optimális felbontás 1366 * 768..." Nem találtam rá eddig megoldást. Volt már valakinek ilyen?
Ha agresszíven játszol akkor meg mindegy, ha nagy rumlit csapsz, úgyis odamennek hozzád.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.09. 18:08:36
[merlinw.org]
Ha az emberekre célzol vagy megtámadnak, akkor látszik, hogy hányas szintű, de ha csak "égelviszönöz"-öl, akkor nem fogod látni, hogy ki a kapitány. Legegyszerűbb, ha az összes katonát megölöd, és célszerű nagyjából egy szinten lenni velük. Am az épületekben is előfordulhatnak, oda is be kell nézni (főleg, hogy a ládák meg sokszor ott vannak).
Vannak ezek a bérgyilkostornyok. egy piros alapba egy fehér nyíl. Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy ezekbe mere található a kapitány. égelviszönöztem. De úgy sem találtam. Sőt elég sokszor végig futottam. Nem tudom merre keressemSegítségeteket előre is köszi.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Idézem a hozzászólásod ~50%-át:
- "Szerintem akkor töröld le!"
- "a Te esetedben ez nem fog működni, mert értelmes kérdést még nem tettél fel."
- "Annyit segítek, hogy a fütty 3x az nem segít....."
Nem próbálunk beállítani, a szóban forgó hozzászólás teljesen egyszerűen bunkó volt.
"lusták vagyunk megnézni a youtubeon esetleg twitchen 1-1 videót, googlezni, stb"
Szerinted a fórum mi a fenének van?😊 Egyébként kérlek keress rá magyarul - mert majdnem biztos vagyok benne, hogy a kolléga nem beszél angolul - hogyan kell eladni ACO-ban tárgyakat. Semmit sem fogsz találni.
Lapozzunk, felesleges vitázni, csak arra kérlek legközelebb inkább ne válaszolj kérdésekre, mert senki sem kér belőle.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.08. 03:00:03
[merlinw.org]
Az egyszerűbbel is egyetértek, viszont a gyorsabbal nem feltétlenül - ha nem válaszol valaki, akkor fél napig nem is játszok, pedig google-ön ha megnéztem volna, akkor lehet, hogy utána 5 perc után tudtam volna folytatni...
Elmondom, hogy amikor napokkal ezelőtt jött az első ilyen kérdés, ami szintén nem volt piskóta, én voltam az aki próbált segíteni, rávezetni. Persze nehéz lejjebb görgetni és észrevenni, hogy itt csupán arról van szó, hogy várjuk készen a megoldást, hogy a sült galamb berepül a szánkba, lusták vagyunk megnézni a youtubeon esetleg twitchen 1-1 videót, googlezni, stb. Az sem derült még ki, hogy pc-n, boxon vagy ps4-en játszik, hogy jöjjön a jótanács: x-y-t vagy shiftet kell nyomni......
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.05.07. 17:37:41
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szóval türelem. Ha meg úgy érzed nem üti meg a kérdés a hihetetlen magas szintedet, inkább ne válaszolj rá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.07. 13:42:32
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Másfelől viszont normálisan tette fel a kérdést, normális hangnemben, kulturáltan kérdezett, ami sajnos a fórumokon egyre kevesebb, így ilyenkor inkább segítsünk egymásnak - neked is kevesebb kellett volna írnod, ha csak rögtön válaszolsz neki.
Hosszan kell nyomni az egér gombot az eladni kívánt terméknél, ha csak rákattintasz, úgy nem fog működni.
Persze, lehet és kell is kérdéseket feltenni, ha valamit nem tudunk és jönni is fog az értelmes válasz rá, de attól félek a Te esetedben ez nem fog működni, mert értelmes kérdést még nem tettél fel. Ezek alap dolgok, ha elmész az árushoz ott kiírja mit lehet tenni.....
Annyit segítek, hogy a fütty 3x az nem segít.....
Most tartok a ott ,hogy a termékekimet el akarom adni. De hiába kattintok a termékre, hogytöbb pénzem legyen. nem tudjátok, hogy kell eladni
az árut.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
köszi megoldodott. Tényleg a hosszabb füty volt.
Arra már nem emlékszem, hogy bármikor megteheted-e, vagy valami előrehaladáshoz van kötve...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gary, 2018.05.02. 18:10:27
Ha végképp nem jön a dög, köss el egyet! 😊 Ritka az a hely, ahol hiánycikk! :Đ
Köszi a számot látom. De tevére hiába kattintok nem írja ki sem az árát sem nem lehet aktiválni. Ló is jó lenne nekemde az meg nincs ott a teve mellett.