Assassin's Creed: Origins
  • Flyingparadise
    #1369
    Sziasztok! Van kint ilyen Ubisoft arany vagy nem tudom minek nevezzem. Sajnos nem bántam vele csínján gyorsan vettem belőle pár dolgot. Igaz Mindegyik iszonyat jó Viszont kétkezes kardot-kést nem találtam. Először-is az érdekelne mi termeli.. Csak játékvásárjás vagy esetleg ha játszol is, közben tudsz ilyet szerezni.

    A második véleményem, viszont, hogy ezek a rare dolgok úgy csapják szét a játékot, főleg alacsony szinten ahogy van. Teljesen más világ Nighmare en nekimenni a világnak a dobott cuccokból és ha berakok egy Rare nyilat meg egy rare bukót ami 6 szor akkorát sebez mint bármi vagy egy kardot amivel ha megvágok valakit elvérzik vagy mekiáll hányni. A hányás speciel jópofa. De az a véleményem, hogy ez magas szinten is olyan különbséget jelent ami szét bombázza a játék egyensúlyt.
    Azt mindenkinek melegen ajánlom, hogy az optionsonbe pipálja ki az enemy auto levelt... így az esetlegesen lemaradó questeklet is meg lehet csinálni. igaz jobban fejlődsz tőlük. Szóval ez is olyan jó-rossz. A többször játszahatóság miatt jó.... Viszont fene tudja lehet nem ártana egy xp ki be kapcsoló se. Érdekes, hogy se lándzsából se kétkezes cuccokból nem találtam eddig raret. Viszont nem tréfálok a játékegyensúly miatt lehet el fogom őket adni... PC-s vagyok XBOX controllerrel ami véleményem szerint kivállóan működik. Kicsit talán az adrenalint nehezebb elindítani vele.. Azt nem tudom, hogy rásegítéssel menjek vagy teljesen off mert úgy meg rémálom.. Mindenesetre először én csak a harcra pakoltam úgyhogy most kezd kialakulni ez a nyíl kard kombós küzdelem ami talán a legélvezetesebb ha az ember profin megtanulja.. ugye levegőből nyilazni váltani stb.. úgy mér tényleg lehet kombózni. A fegyverváltogatások mesterévé válni meg aztán végképp nehéz ehhez kell az, hogy egy nagyobb csapatot nighmeren legyőzz akár nyílt terepen. Mondjuk most találtam egy brutál hosszú adrenalinfázisos lila regulárt.. ami vetekszik a rare cuccokkal... Lényeg, hogy szerintem Borzalmasan jó a játék. ha az ember megtanul jól harcolni fegyvervéltés nyilváltás adrenalin tul. kihasználása ezek ügyes gyűjtése. Most indítottam egy őj karaktert és ez már teljesen más egyrészt elmentem, assassin hunter irányba bal alul másrészt megtanultam tanulni kezelni a térképet. Ami szintén borzasztó fontos játékélvezet miatt. Mellesleg nagyon újrajátszható nincs két egyforma küzdelem.. térképbejárás anyagbeszerzés.. Nyomozós küldetésekből kicsit sok lett nem? egymást érik. Aztán az úgy az igazi ha az ember anyenyelvi szinten tolja az angolt én olyan középszinten vagyok de azt mondom össze kéne állítani jó-pár embert. Valamint valahogy pénzt küldeni nekik, hogy fordítsanak éjjel nappal ez a játék megérné szerinntem mindenkinek megérne havi egy ezrest egy magyarítást. Nem lehet valami hasonló kezdeményezést összehozni?

    Az volna a kérdésem adjam e el a rare cuccokat szerintetek bár annyira nem zavarnak max. majd nem használom őket. A nyíl rásegítés..?? Meg igen nem gondoljátok hogy ez az insta nagyütés feltöltés csalás szintű valamint unalmas mert csak azt kell csinálni ugye a pajzsal nekifutás majdnem ugyanazt eredményezi de azért mégis. Az elugrálásba kell nagyon profinak lenni szerintem meg az ellenfelek tereléséb. Ez egy iszonyat jó játék lett...