• NEXUS6
    #18
    A rendőr, a katona, vagy ahol van halálbüntetés, ott akár a bíró is potenciális, törvényileg feljogosított gyilkos.
    Kiképzik őket az emberölésre, legálisan végrehajthatják, és pont ezért képesek is arra, hogy megítéljék, hogy mikor helyénvaló, pont mert gyilkosok.

    Zacher szerint, aki addiktológus, mindenki valamilyen függésben szenved, ő pl elismerten csoki függésben, szal belülről tudja miről beszél.

    A kérdésem nem hülyeség, az elvakult vallásgyűlölet és vallást mint eszközt mások ellen felhasználók helyes megítélésében segíthet.

    "Hányszor hallott valaki ateista hadjáratról?"
    A szekularizált államok összes háborúja ide tartozik. Nem akarlak elkeseríteni, de soha nem viseltek annyi és olyan véres háborút, mint ezek tették. Gyak az újkortól kezdve az össze háború idesorolható!
    És mint mondtam, a vallás az egy dolog, az hogy a pápa megrendelésére az egyház szervezete által végrehajtva, végül a templomban a plébános buzdít a keresztes háborúra az meg egy másik. Az a paraszt élete végéig maradt volna a maga vallásában a picsáján, ha az egyházon keresztül valamely a hatalomvágyát kielégítendő nem használja fel.
    Mivel akkor nem volt internet, tv, rádió, újság értelemszerűen a templom, az egyház volt az a média, amin keresztül mozgósítani lehetett az embereket.

    Ha azt hiszed, hogy ez minősíti a vallás erkölcsiségét, akkor attól tartok, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal és esetleg hajlamos lehetsz arra is, hogy látsz egy jó kis műsort a tv-ben és elmenjél valahova külföldre védeni a nyugati értékrendet, ölni azokat szemét muszlimokat, hogy rohaggyanak meg. ;)