Namost mi van ezzel a felfogadott két hackerrel, hogy hekkeljék meg a valóságot?!
Ha nem sikerül nekik, hogyan készítenek olyan jelentést, ami hihető? Vajon nem voltak elég okosak? A szimuláció készítői vajon engednek olyan AI-t létrejönni, ami felismeri, hogy szimulációban él és kívülre is tud kerülni a szimulált környezetből?! Lehet éppen ez a cél, mert ők maguk is ezen agyalnak és tudni akarják, hogyan tud létrejönni egy olyan AI, ami kiismeri a kiskapukat.
Vagy: Rájönnek, hogy IGEN és elmennek átvenni a pénzt:
Fiatal Hekker: - Te, nem is tudtam, hogy a TESLA vezér egy spiné...
Öreg Hekker: - ... :)
Fiatal Hekker: - Bakker és ekkora mellekkel?
Öreg Hekker: - ... :))
Fiatal Hekker: - Óóó, te, mocsok, az a kis script, ugye?!?
Öreg Hekker: - ... csak várj egy kicsit!
TESLA Spiné: - Uraim, ha jól tudom, egyikőjük most ünnepli a szülinapját! (Hosszan szemez az Fiatal Hekkerrel, majd megnyalja tűzvörösre rúzsozott ajkát.) Hogy szeretnéd, kicsim, mellbe vagy szájba?!?
Fiatal Hekker: - :-o
Öreg Hekker: - :)
Öreg Hekker: - És az igazi meglepi csak most jön... :D
TESLA Spiné: - Áhh, uraim, igen... Elírtam a szerződésben: nem 30 millió, hanem 30 milliárd, nem is értem, hogy történhetett meg...
Öreg Hekker: - :DDD - boldog szülinapot, tesó!
Fiatal Hekker: - :'-) Köszi, bratyó...!
Öreg Hekker: - Ja és ez aprópénz lesz ahhoz képest, amit ebben a rendszerben az örök életünkkel a sok nyomingertől beszedünk - ha ők is örökké akarnának élni, nameg azoktól, akik el akarnak valakit tenni láb alól...
Fiatal Hekker: - ...De más is rájöhet arra, amire mi...
Öreg Hekker: - Ne izgulj, ők már nem részei a világnak!