• end3
  #1
  Ez jó, legalább ez is felhívja arra a figyelmet, hogy aki magyar nemzeti ügyekben "mesterkedik", gyosan felejtse el a G. szolgáltatásainak igénybevételét (is!) -

  Kommunikáció céljára a legjobb az lesz, ha nevel magának postagalambokat...Egyszerre mindig két v. több galamb is repülhet, alaposan kidolgozott, ugyanarra a kérdésre vonatkozó, "igen" és "nem" válasszal is, és folyamatosan váltakozva kiválasztandó és nagyon titkosan kezelt, csak a címzett által ismert, egyedi tollmintázat alapján lehessen eldönteni melyik vitte a releváns választ. - Az üzenetet titkosítani nem is kell, a kormányzati ügyekben a dezinformáció a legjobb titkosítás manapság.

  A galambokat fényképezni, tollmintázatukat feltörni-visszafejteni törvénybe űtköző, és az elkövető galambonként 100 év szigorított börtönnel legyen büntetendő.

  Így két legyet is ütünk egy csapásra, 1./ az idegen ügynököket könnyű lesz felismerni, arról, hogy mindegyik galambokra fog vadászni, 2./ a jól megfogalmazott galambvédelmi törvény alapján lassan elfogynak majd, - mindegyik a galambonként megérdemelt 100 évét fogja tölteni, szigorúan magyar törvények alapján és magyar börtönökben. Így legalább megmenekülnek az küldők haragjától, amelyet az ügyetlen galambvadászat és feltörési kísérletük miatt éreznek "odahaza", és ezen okból elhatározott likvidálási szándék is kútba fog esni.

  Az így kialakuló galamb és ügynökvédelmi rendszerünket az emberjogi szervezetek, - de persze a világ állatvédői is, - a mindenkori év "Ügynökember- és Galambjogi Frenetikusa" díjjal fogják elismerni.