• VolJin
    #2
    Amióta ellopták a samsungom, egy iphonet használok. Az ios egy funkcióhiányosnyomorék rendszer.

    Androidon a naptárba, ha beírtam a találkozó címét, egy telefonszámot, azokra bökve lehetett hívást kezdeményezni, térképet nyitni, útvonalat tervezni.

    Az iosben ez nincs látom, és nekem kell memorizálni a címet, és beüt i a térképbe. Mert még a copy-paste sem működik.

    A widgetek használhatatlanok, nincs userdesktop, csak alkalmazásdesktop, mint androidon az alkalmazásmappa.

    A híváslista botrányosan béna. Androidon az adott számra bökve feljön az adott számhoz tartozó összes előzmény egy listában, és ott dönthető el, hogy hívom, üzenetet küldök, névjegyet mentek, stb.

    Iosen ugyanitt nincs teljes előzménylista, a számra bökve rögtön hív, és egy kis ikonnal lehet elérni a többi funkciót. Már értem, hogy miért volt olyan sok téves hívásom iphoneos ismerősöktől. Korábban azt hottem, hogy balfaszok. Ma már tudom, hogy a telefonjuk egy használhatatlan szar.

    Azt gondolom, hogy azok rajonganak az iphonért, akiknek soha nem volt másmilyen okostelefonjuk. Vagy azok, akiknek nincs szükségük a naptárra, és onnan útvonalat tervezni. Akiknek munkaeazköz, és nem csak az ismerőseiket hívják, szétcsörög a telefonjuk, rengeteg ismeretlen szám hívja őket, és nem tudja követni kivel mikor beszélt, és meg kellene néznie a telwfonban, azoknak az ios egy használhatatlan fos.

    Ja bazmeg, még buborék sincs benne, így ha nem azon a képernyőn van, ahol a mesengerikon, nem látja, hogy üzenete jött.

    Hiányzik a 4x4 ikonos naptárwidget, a 4x2 ikonos időkép widget, egy 4x1 ikonos takarîtó widget, és az, hogy kirakhassam a néhány legfontosabb ikont egy saját desktopra, ahol van egy 4x1 ikonos órawidget, és az üzenetküldőknek a buborékikon.

    Már cárom, hogy lejárjon a hűségem, és visszatérhessek androidra. Egy hónap után egy örökkévalóságnak tűnik, hogy ezt a szar ios-t használom. Egy hónap múlva már nem kell ezt a szart használnom.

    Ha mindig is iphoneod volt és azt hiszed, hogy az valami csodálatos rendszer, próbáld ki egy kölcsönkészüléken az androidot! Nem fogod tudni elképzelni, hogyan használhattad azt a fos ios-t!