Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
Akkor elérkeztünk ahhoz a héthez is, amikor a várható főnyeremény:
Exkluzív SG tipp játék!
És elérkezett az az idő, hogy amennyiben van rá érdeklődés, azok is kapjanak némi lehetőséget,
akik bár szeretnének nyerni valamennyi pénzt, de nem akarják még egy szelvény árát sem rákölteni.
Egy civil életben is időnként megvalósított lottó-társas játék ötletét dobom be erre a hétre.
Részedről csupán annyi a teendő, hogy megadsz 5 számkombinációt (értelemszerűen: 1 - 90-es számhatáron belül)
én pedig feladom a szelvényt. Így nem kockáztatsz semmit, de nyerhetsz.
Természetesen ebben nekem is van némi szerepem, így az esetleges nyeremény feleződik, de csak a 4-es és 5-ös találatok esetén!
Egy 3-as találat esetén kizárólag akkor igényelhető a fél nyeremény, ha valaki személyesen átveszi!
2-es találat az enyém, és aki a feltételekkel nem ért egyet, az adjon fel szelvényt önmaga.
További részletek a spoiler alatt, felmerülő egyéb kérdésekre priviben szívesen válaszolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az esetleges telitalálat vagy 4-es bekövetkeztekor mindenkinek a saját érdekében,
hivatalos ügyvéd általi kapcsolattartás lehetőségéhez ragaszkodom.
Lehet nem általam választott, de lenyomozható ügyvéd is a kapcsolattartó!
Ezen a héten, erre a játékra jelentkezni legkésőbb május 5-e péntek reggel 8 óráig lehet!
Ha lesz érdeklődés, a részleteket majd közösen kidolgozzuk.
Ha nem..hát...én legalább megpróbáltam, ezt nem elfelejteni

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.01. 13:54:50