Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
  • Zephyr Retiring
    #423
    344 milliós nyereménynél járunk ismét. És mi lenne ha én nyernék?
    Akkor isteni csoda történne. Ugyanis ma az asszony tippjeit tettem meg..



    Emiatt remélem érthető is, miért nem árulom el most a megtett számokat.
    Sztorit viszont adok mellé. Az se semmi eset volt, ahogy megszülettek ezek a számok...

    Vasárnap az asszony picit maga alatt volt (suli, meló sok egyszerre) és megkért, hogy vigyem el valamerre sétálni és kicsit kiszellőztetni a fejét. Mit tesz ilyenkor egy lovag? Természetesen teljesíti szíve hölgyének óhaját.
    Sétálunk, sétálunk, egy kis padra lecsücsülünk: csüccs. Majd indulnánk tovább, amikor az asszony lehajol a fűbe és felszed valamit. Először azt hittem valamiféle virág..



    Hát virágnak elég zöld volt, de a négy levélen azért meglepődtem. Jómagam az eltelt 45 év alatt sem találtam belőle négylevelűt. Erre tessék, itt van előttem. Na, mondom: ez jó előjel. Megfordulunk, szemben egy panzió. (Mucsácsó oknyomozó mester miatt nem árulok el többet, mert a csóka képes pár leírt soromból akár az 5 most megtett számot is kiköhögni ide.)
    Szóval ott egy panzió, aminek a neve átvitt értelemben köthető akár az ötös lottóhoz is. Mint mondjuk a lóhere.
    Átvitt értelemben az is köthető a lottóhoz. Há nem? Há de!

    Szóval nézek előre, az asszony megszólal mellettem: meg vannak a jövő heti tippjeim a lottódhoz.
    Csak pislogok, hogy most meg mi van? Ez a nő, már megint a gondolataimban olvas. Épp akkor morfondíroztam, hogy ezen jelekből ítélve, csak fel kéne dobni egy tuti tippet az ötösön, már ha lenne olyanom. Mármint tuti tippem. Aztán..

    Aztán jött a magyarázat: ha nem elég a négylevelű és a panzió neve jelnek, akkor nézd a cégtáblán a számokat. Én csak egy telefonszámot láttam ugyan, de ő már részekre is bontotta és mondta is az első három számtippet, ami tényleg ott volt a szemem előtt, csak úgy kellett nézzem ahogy ő, nem pedig sima telefonszámként. Majd folytatta a maradék két számmal, amiből a negyedik házszám és az ötödik pedig a panzió nevének a betűinek az összege!

    B@szki, agyam eldobom, hogy mi mindenre nem gondol egy nő! Az életbe nem jutott volna eszembe ezeket a számokat megtenni, holott tényleg mind ott volt a szemem előtt

    Na ennyi a sztori mára, remélem kedvet kapott mindenki a számvadászathoz a lakókörnyékén.
    Drukkolnék is, de hát mint tudjuk: minden szentnek maga felé hajlik a keze, s mivel én sokszor egy szent is vagyok, így most inkább a páromnak drukkolnék, ha megbocsájtotok.

    Isten (vagy Fortuna Isten-asszony) vezesse a Szerencsejáték Zrt. láthatatlan ujjait a szombati sorsoláson.
    Ámen.