Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
Kicsit uncsi lett, hogy csak én mutogatom nagy bátran előre a tippjeimet, így taktikát váltok..
Mostantól visszavonásig, a hetente feladott öt tippem közül, csak a középső számot árulom el előre.
Ez a szám ezen a héten a 38-as.
Amiből a ma esti sorsolás után rögtön meg is lehet majd tudni, hogy ez a szám érhet e egyáltalán 905 milliót.
Értelemszerűen csak akkor érhet, ha a kihúzott számok közt növekvő sorrendben a harmadik helyen fog végezni.
Minden egyéb esetben, telitalálatom nincs.
Remény viszont még van, így míg megtudjuk a ma esti eredményt, elmesélem mire lenne elég nekem az a pár millcsi
Ígéretet tettem telitalálat esetén erre a hétre vonatkozólag, egy nemzetközi idegen földönkívüli intelligens életet kutató projekt beindításához.
Különböző technikai felszerelésekre, 360 fokos nagyfelbontású kamerákra, profi űrkutatási szoftverekre és a hozzá tartozó hardverekre adnék belőle.
Persze úgy, hogy maradjon is. Most mondjuk egy kocsmát beindítani, illetve ha jobban megéri, egy már működő kocsmát lehetne megvenni.
Többi adja magát: kell pultos, beszállítók, könyvelő meg minden egyéb ami szükséges hozzá.
Lehetne szó egy éjjel-nappal működő bárféleségről is akár, hétvégente vendégzenekarok élő fellépésével.
Már ki is néztem egy jó kis helyet neki.
Majd meglátjuk, támogatnak e az égiek ma este.
Ha igen, a helyet "Zeusz"-ra keresztelem majd
Sok sikert és jó számokat minden játékostársamnak