Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
  • Zephyr Retiring
    Részemről semmi gond a szkepticizmussal. Hiszen már maga a jelentése is pozitív jellegű: körbenézni, megfontolni.
    Ha valamit megfontolunk, abból eddig még baj nem lett..

Bár részemről azt gondolom (és ki is fejtem mindjárt miért) , hogy semmi értelme nem lenne csalni a lottón,
    azért még megértem (sőt el is fogadom) ha vannak kételkedők. Szíve-joga mindenkinek azt gondolni, amit.

2010-ig az ötöslottón a rekordnyeremény 3 milliárd 177 millió forint volt.
    Az akkori sorsolás előtti estén az a Kolontár Krisztián riporter is jelen volt, akit a mellékelt tavalyi videóban is láthatunk.
    (Bátor gyerek, meg kell hagyni)

Az ő 2010-es cikke a témáról itt olvasható.

Persze azóta eltelt még 7 év, de a 2003-as 5 milliárd 92 milliós rekordnyereményt azóta sem döntötte meg senki.
    De ejtsünk pár szót a Szerencsejáték Zrt.-ről is. (céginfó)

Bár mint látható, csak a 2015-ös árbevételi összeget láthatjuk, azért el kell ismerni,
    hogy 1702 főre kivetítve,az akkori 351 milliárd sem piskóta.
    Jómagam úgy vélem (bár nem kell egyet érteni velem annak aki nem akar) ha az én cégem keresne évi 350 milliárdot,
    és még ha havonta 5 milliárdot is kellene kifizetnem belőle, akkor is tojnék rá magasról.
    Ráadásul, nem tudom mennyi nyereményt fizetnek ők ki havi szinten, de biztos vagyok benne, hogy még 10 milliárd sincs.
    De csak a teória kedvéért legyen 20 milliárd havonta...
    Akkor is maradna még vagy 110 milliárd évente..
    Márpedig most a legvalószínűtlenebb elméletet vetettem fel.

Akik ennyi pénzből gazdálkodhatnak, szerintem nem fogják vállalni a kockázatot, hogy lelepleződjenek
    holmi pitiáner csalással.
    De még ha tévednék is, akkor pedig a tudásuk és a szerencséjük előtt kellene fejet hajtanom, tehát..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.18. 06:54:07