Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
Remélhetőleg aki akarta, mindenki feladta az eheti tippjeit. Ha nem, akkor legrosszabb esetben is megmaradt a 250 ft.
(Ettől már csak az lehet rosszabb, ha a meg nem tett állandó számait húznák épp ma ki Szerencsés Dánielnek
)
Hoztam egy papucsos sztorit...
Egyik kollégámra felfigyeltem még a múlt héten, hogy nem használ papucsot a tusolóban. Sem ott, sem az oda vezető úton az öltözőszekrényétől odáig és vissza sem. Megtudakoltam az esetleges félelmét a lábgomba ellen, de azt felelte, hogy az elmúlt 20 év alatt egyszer sem használt papucsot és sosem szedett össze semmit sem.
Aztán kíváncsiságból megtudakoltam, hogy amennyiben ötösöm lenne és megajándékoznám egy új papuccsal, azt használná é?
Azt felelte, hogy igen. Aztán, ahogy az általában lenni szokott, nem lett ötösöm..
Ma túlóráztunk. Ő is bent volt. Elmotyogta jókívánságait majd azt mondta, hogy most is várja a beígért papucsot.
Mondtam neki, hogy nem lett ötösöm. Azt felelte, hogy sejtette ha túlórázok..
..de ő már a mai 424 milliós nyeremény megnyerését kívánja nekem.
Csakhogy én csak a múlt hétre ajánlottam fel a papucsot, és nem állandó jelleggel. Ezen kissé meglepődött..
Megnyugtattam, hogy az akciót meghosszabbítom erre a hétre is.
De addigra már megsértődött (mert az ígéretem nem állandóra szólt), és lemondott a papucsról...
Na igen: még meg sem nyertem a lottóötöst, máris akadnak "irigyeim" akik úgy kezelnek, mintha máris multimilliomos lennék
Bár ki tudja. Ha ma ezeket húznák ki netán..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
..akkor végül is igazuk van/volt/lesz..
Szóval igen. Így meg is született az első dolog, amit telitalálat esetén vennék.
Megvan mi az?
Természetesen egy pár új papucs..
Sok szerencsét minden játékostársamnak!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.03.24. 18:24:19