Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
  • Zephyr Retiring
    #153
    Új év, új hírek, új remények..és mint ma kiderült, Ezért nem nyersz a lottón soha!

    Ettől függetlenül én mégis harcba szálltam ismét, most 100 millióért..úgy három óra múlva kiderül milyen eredménnyel
    Most nincs velem cukor-röfi, sem gumi-kutyi. Csak én és a megtippelt számaim.
    Most is mint mindig felállítok valamilyen terv félét arra az esetre, ha...szóval minden esetre

    Ezen heti terveim között szerepeljen mondjuk egy teljes fogászati ellátás és kezelés (ha szükséges) a szűkebb családnak és azon barátaimnak, akik gondolkodás nélkül igent mondanának egy ilyen kezelésre ha én állnám..azon barátok meg akik hezitálnak vagy még átgondolják a dolgot, csak gondolkozzanak nyugodtan (hogy miért nem fogadták el az ajánlatomat akkor, amikor megtettem)

    Azért 100 milla az nem olyan baromi sok pénz, hogy ne lehessen pikk-pakk elkölteni, úgyhogy úgy érvelek most, hogy a maradék pénz a fogászati ellátások finanszírozása után, lekötöm valami rövid lejáratú befektetésbe. Értékpapír vagy részvények, ilyesmik..

    Na jó, azért nem hanyagolnám el az egyik legrégebbi hobbim se, vennék valami szép és drága vintage hi-fi ketyerét. Valami olyat, ami méltó emléke lehetne egy telitalálatos nyereménynek..valami olyat, amit egyébként biztosan nem vennék meg csak úgy, mert szép..

    Gondolom most kevesebben játszanak mint az elmúlt héten, amikor csak a nyertesek közel 100 ezren voltak. És legalább ugyanennyien akiknek egy vagy egy találatuk sem volt. Szerintem ez a közel 200 ezer ember ma is reménykedik velem együtt.
    Nekik is, magamnak is jó szerencsét és szép szombat estét..és azoknak is, akik ma játék helyett csak úgy benéztek