Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
Lottóügyileg véget ért ez az év is..illetve majd csak holnap este sötétedés után fog,
amikor remélhetőleg valaki majd idén utoljára 680 milliót vághat zsebre...remélhetőleg én
Akinek netán idén semmiben sem volt eddig szerencséje, örömmel fel tudom ajánlani szilveszteri röfim szerencsetekintetét:
És ki tudja, talán valakinek pont most lesz majd mázlija
El is nevezem malackát Mázlinak.
Ami tökéletes névválasztás lesz ha holnap ötösöm lesz, mert akkor Mázli örökké fog élni egy vitrinben.
Na jó, csak amíg élek.Halálomkor majd úgy rendelkezem, hogy valami különleges tárgyak múzeumába kerüljön,
ahol hírességek egykori tárgyai vannak. Ha nincs ilyen, majd intézkedem, hogy legyen
Következő részt spoilereztem, hogy inkább ne olvassa el akinek gyengébb az idegzete
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap hajnal 5 körül távozott a földi síkról a lentebb említett ismerősöm. A családja mellett álltam a nehéz percekben ahogy ígértem, megvártam az orvost, és a temetkezési vállalkozókat is akik elszállították. Azt tudtátok, hogy aki odahaza hal meg, azoknál kötelező a boncolási vizsgálat? Háziorvos adhat felmentést alóla, de az ő háziorvosa szabadságon van, így boncolni fogják. Egy áttétes rákos embert, aki végül már kommunikálni sem volt képes. Agyam eldobom, de ez van. Míg ott ültem és próbáltam lelket önteni a közvetlen női hozzátartozókba, arra gondoltam, hogy ő is lottózott néhanap, de csak egy négyes találatig vitte. Én még addig se, tehát máris hátrányban vagyok..aztán nejlonzsákot terítettek alá, felcímkézték a bal csuklóját és a bal lábát, majd kivitték a házból. Persze én sokkal könnyebben kezelem a halált mint a nők általában, de azért nekem is furcsa volt őt így látni, illetve tudni, hogy többé soha nem beszélgetünk már ebben az életben..
De mi még itt vagyunk és élünk. És remélünk, mert a remény hal meg utoljára..
Legyen mindenkinek az idei év utolsó lottósorsolásán szerencséje, s általa jobb éve majd jövőre az ideinél.
Hogy én mihez kezdenék, ha most nyernék? Fogalmam sincs..most először
Ami biztos, hogy nagyon meglepődnék..vagy annyira nem is nagyon..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.29. 09:43:26