Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
  • Zephyr Retiring
    Ma egy nagyon vegyesre sikeredett nap lett..
    A meló tűrhető volt. Kollégám hozta a nemrég kifőzött ágyas cseresznye páleszt amit rendeltem.
    Itt kopog már a téli fagy lassan, kell majd valami lélekmelegítő

Voltunk babalátogatóban is, babuci majdnem elaludt a karjaimban, asszony le is fotózott minket, így egy újabb ritka fotóval bővült a családi fotóalbum. Természetesen hazafelé jövet dobtam fel egy ötöslottót is, vagy lyuk, vagy kapufa alapon.
    Oszt ha bejön, akkor a lottószelvény vásárlási ötletem előtt, emelem a kalapom

Közben megszületett a heti nyereményelhelyezési ötletem is: babucinak nyitnék egy számlát, ahová azonnal el is helyeznék egy szemtelenül nagy összeget, amit 18 éves koráig titkosíttatnék és lekötnék.
    Nagyon várták a szülők babucit, és szeretem is őket, de tudom, ha a pénzt nekik adnám, nagy részét sajnos csak elszórnák.
    Nem akarattal, inkább csak felelőtlenség miatt.

Egyéb elkerülhetetlen dologra is gondolnom kell sajnos..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..ma tudtam meg úgy 1 órája, hogy egy közeli ismerősömnél áttétes rákot diagnosztizáltak. Inoperábilis, tehát menthetetlen.
    Gyomor és máj és egyre terjed. Későn csípték el.
    Én meg persze tehetetlen, asszony is pityereg még, hiába is vigasztalgatom.
    Vannak dolgok, amit nem egyformán kezelünk és dolgozunk fel. Részemről, igyekszem mindent megtenni amit csak tudok, hogy a családja fájdalmát enyhítsem.
    Persze ha itt lesz az idő és cselekedni kell, lottónyeremény nélkül is ezt fogom tenni, de talán picit könnyebb lenne szinte minden 325 millióval a zsebemben..

Összességében viszont ez nem volt egy rossz év nekem (a gondokat leszámítva persze)...és még nincs itt a vége..
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.08. 19:16:26