Mi lenne, ha ezen a héten én nyernék?
-
Na kérem. Akkor ezt a napot is megéltük.. 
Péntek van, igaz csak harmadika tizenharmadika helyett, viszont nemrégiben átbandukolt előttem egy fekete macska balról jobbra.
Ez tudjátok mit jelent? Hát persze: az égvilágon semmit azon kívül, hogy a macsesznak arrafelé volt dolga
Amúgy a mai nap eddig egészen jól alakult. Hajnalban indult a melóba az asszony, én meg végre megnézhettem az új idei T2-t
Aztán megéheztem, hűtő üres persze (az este felzabáltam mindent belőle..) így irány a bolt valami kajáért. Csak valami könnyű reggelire gondoltam persze úgymint mondjuk pacalpörkölt egy doboz rostos üdcsivel
de menetbe elhaladtam a lottózó előtt. Lepattantam a bringáról (fő a fittség) és benyúltam a nadrágzsebembe...pontosan 250 ft volt benne
Mondanom sem kell, bringa lezár, lottóárus csajszira rámosolyog (ő nem mosolyog vissza, biztosan egy perverznek néz, a többi rámosolygós perverz közül), de nem csüggedek. Hosszú sor volt, gondolkodás nélkül beálltam, majd rögtön mögém is csapódott még vagy három új sorba álló tag. Persze aztán kezdtem gondolkozni, hogy szelvényt meg nem vettem el az asztalról, így rögtönöznöm kell valamit.
Előttem gépi lottót kért valaki. Akkor hát mi következik ebből?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán bringa kinyit, felpattan rá Zef bá
és elindul végre a reggeliért..
Összeszedtem mindent ami fontos könnyű reggeli táplálék (pacalpöri, mogyorós csoki, sör) és irány haza..
Egy ipse szemből egy ezüst Seatból rám vigyorog, buzgón bólogat és integet egyszerre. Hátranézek, nincs senki sem mögöttem. Visszamosolygok rá, majd intek magam is. Fingom sincs ki volt, de biztos ismert valahonnét
Na most pedig itt tartunk. Túl a mai reggelin, lassan készülök az ebédre..és..(mit is akartam még mondani?)
Ja megvan: a minap rám csörgött egy régi ismerősöm, hogy hozzákerült egy általam régóta keresett bakelit lemez. Ma délután tudtunk csak talit megdumálni, így még egy öröm mára hátravan. (Ha estére nem lesz fáradt az asszony, akkor kettő is
)
És zárszóként, jöhet mire költeném az eheti 1,155 milliárd forintot..
Szétnéztem egy kicsit a kertben, és nem hanyagolhatom tovább a kinti teendőimet, tavasszal mindenképp neki kell állnom.
A zsozsóból semmi flancra nem költenék, csak pár csupa szerény és hasznos dologra: kerti jakuzzi, teniszpálya ilyesmik..
És volt egy ígéretem az asszonynak is, hogy kirepülünk valamikor Ciprusra.
A valamikor jövő május közepén lesz. Mindjárt foglalózom a repjegyeket.
De ez még meglepi. Persze akkor is megyünk, ha nem lesz most sem ötösünk a lottón...ha meg mégis lenne, jó lesz majd zsebpénznek.
Ahogy a régi mondás tartja: ilyen ez a bicikli
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.03. 11:59:23