Nem is nagyon kell már az embernek asztali PC otthonra.
04.01. elmúlt majdnem két hete... :)
Ki az isten tud bármi komolyat csinálni telefonon/tableten/stb.? Azon írsz hosszú emailt? Azon fórumozol? Képet min szerkesztesz? Videót min töltesz le? Full HD videót szaros telefonon és tableten nézel. Egy 10 másodperces tevékenység kb. percekig tart egy szaros telefonon olyan lassú és kicsi.
(Laptopom soha nem volt.)
Ez a kommentet kb. 20 perc alatt írtam volna meg, itt volt kb. 3 perc.
Nem nagy bajnokai a tecnikának, híreket olvasni, meg facebookozni járnak az internetre. egy jó tablet bluetooth billentyűzettel mindne vágyukat kielégíti. legyen az akár egy ipad, akár egy komolyabb droidos... (nem.. nem a 30-50 ezres kategória...)
Hát ez az, kb. gyök2 tartalom fogyasztók. Aki meg előállítja, annak nem elég. A fater 70 felé tipeg, de agyfaszt kapna, ha tablettal kellene szórakoznia, kb. annyira "felhasználóbarát" a felülete.
A PC gaming nálam örökéletű, mert konzolja nem készül HC játék azon a téren, ami engem érdekel. Igazából csak azért létezhet a konzol, mert szemét módon vannak konzolos játékok, amit nem adnak ki PC-re. Last of Us, Uncharted, Horizon Zero Dawn. Kb. ezek azok, amit 20+ konzol év után érdekelnek és exlu címek. A többi hóttnemérdekelt eddig.
Én mondjuk a régi jó asztali PC-s vonalat képviselem, bár ha tehetem xbox controllerrel játszom.
Az egyik legnagyobb félelmet, hogy ha egyszer veszek konzolt, akkor ezzel kell szívnom. A fenti címek miatt venném.