• cylontoaster
    Hát pár pofont mindenképp adnék annak aki ezt kitalálta, ezzel egyetértek. Hozzáteszem, hogy én kivágtam a hülyeségét az első alkalommal, amikor feldobta, és többet nem kérdezett rá. Ettől még valóban rém agresszív kampányt toltak, ami kétségtelenül idegesítő volt. A mérleg másik oldala, hogy ingyen kaphattál oprendszert. Hogy megérte-e, azon lehet vitázni, de alighanem személy függő.

És mint írtam: nem, ha ingyen kaptad, akkor ezt elfogadtad. Ettől még lehet mondani, hogy milyen fos, de az ingyen használom és szidom azért eléggé nevetséges felállás.

Az agresszív kampány azért kellett(?), hogy minél több user áttérjen, és egyrészt kevesebbet foglalkozzanak a régi rendszerekkel, másrészt hátha megnő az egyéb szolgáltatások iránt a keresleg. A MS fő profilja ugyanis egy ideje nem az oprendszer, hanem az alkalmazások rá, illetve az egyéb szolgáltatások.
    Ez oka az agresszív kampánynak, de nem mentség rá.
    És az eredmények mutatják, hogy nem is csinálták jól.

"ingyen is erőszakolják le a torkán a programot"
    Ez meg simán hülyeség. Akkor lenne ez igaz, ha úgy csinálták volna, hogy beközlik hogy a 7 támogatása holnap/1/2 év múlva megszűnik. Mivel nem így volt, simán volt döntési lehetőség.