• cylontoaster
    1. ugyanazt mondtad el mégegyszer. Ebből csak a következik, hogy a MS, bár szeretne, nem szeret mindenféle HW-t. Az almáról változatlanul nem tudtál meg semmit. Egyszerűen ez egy hibás logikai következtetés.

2: A fanboyok idegesítőek, ettől még nem kell haterboyt játszani. Elveszti a hitelességét a mondandód ettől. (plusz ugyanúgy ideegsítő egy hater mint egy fan)

3: Ez totál holtvágány, hagyjuk.

4: Mégegyszer: alapvetően tudni lehetett az elején, hogy még nem jó. Aki rutinos az szerintem eleve nem vált egy frissen kijött oprendszerre, ahogy lentebb is írták, meg kell várni amí a fanboyok bétatesztelnek. Amikor vállalat szinten döntesz az új rendszer mellett, akkor igenis számításba kell venned, hogy ez új, még derülhetnek ki hibái, és egyébként is ismert volt már egy csomó. Ha ezt nem vette figyelembe, akkor a zinformatikus a hibás. a figyelembevette, de nem kellő súllyal, akkor szintén. Ha kellő súllyal, akkor meg felvállalt kockázat volt, ami bekövetkezett. Egyik esetben sem értem az anyázást. És ettől persze egyik esetben sem jó a MS vagy a Win10.

#42: a 7-8-t vette meg, nem a 10-et. a a 10-re ő frissített, akkor elfogadta hogy ő most bétatesztel, cserébe ingyen van neki a rendszer. Ha ért hozzá, akkor nem más eset mint cégnél, ha nem, akkor meg kérjen segítséget. Ha autót veszel és szarul döntesz, mert nem értesz hozzá akkor is te vagy a hülye.

Komoly hiányosságai vannak, és mint mondtam, w10 óta nekem is elég sok olyan problémám van, ami ugyanazon a gépen korábban nem volt. Egy kiforratlan rendszer, aminek a jelen javítási tempó mellett minimum évek kellenek, hogy jó legyen. A különbség, hogy én ezt felvállaltam amikor cseréltem a 7-est, cserébe így van oprendszerem később is. (Kivártam az ingyenes váltási lehetőség végéig).

"komoly hiányosságai vannak mert más platformon sokkal jobban sikerült megoldani már évek óta! "

Ez meg helyesen: amiket más platformon sikerült megoldani[...]
    Komoly különbség.
    Utoljára szerkesztette: cylontoaster, 2017.03.31. 14:48:14